ROTVAJLER SPASAO TRUDNICU: Provalnik vlasnici držao nož pod grlom, a onda se pojavio Roki!

Četvorica provalnika upali su u stan Keše Veston (24) i zahtevali od nje da im preda sav novac koji ima. Jedan je napao njenog dečka Arjana Salhija (26), a drugi je Keši držao nož pod grlom

  • 16

Keša Veston (24) bila je u petom mesecu trudnoće kada su četiri provalnik naoružana noževima upala u njenu kuću u Kentu. Jedan je odmah napao njenog dečka Arjana Salhija (26), a drugi stavio Keši nož pod grlo. Spasao ih je njihov rotvajler Roki koji je preplašio napasnike, a uz njegovu pomoć jedan od njih dobio je zatvorsku kaznu od 10 godina.

- Arijan i ja bili smo u krevetu, a naš rotvajler Roki je spavao na podu pored nas. Iznenada, začulo se lupanje na vrata, a on je izleteo iz naše sobe i počeo ljutito da laje. Pogledala sam kroz špijunku, ali nisam videla ništa, dok Roki nije prestajao da laje kao lud - ispričala je Keša za Miror i dodaje da se zabrinula da će pas izaći na ulicu i razbuditi komšije, pa ga je zatvorila u kupatilo.

Arijan i Keša su iz znatiželje otvorili vrata i ugledali četvoricu muškaraca koji su ih besno upitali: "Gde je novac"?

- Nisam znala šta se dešava, a onda me je iznenada jedan zgrabio za ruku i uvukao u dnevnu sobu, stavljajući mi nož pod grlo i govoreći da ućutim. Ostala trojica su napala Arijana, a onda sam čula Rokija kako besni u kupatilu. Molila sam da me puste, rekla sam da sam trudna, ali nisu reagovali. Mislila sam da će nas ubiti oboje - kaže Keša.

Foto: sxc.hu/flipton Foto: sxc.hu/flipton

Ali, njihov verni prijatelj, usvojeni rotvajler Roki, uspeo je da ih izvuče iz nevolje!

Keša ne zna kako je izašao iz kupatila, ali pas je dojurio i počeo da reži. Banda se prepala, počela da beži, ali Roki nije hteo da odustane - potrčao je za njima, oborio jednog od napadača, pritiskao ga šapama, vukao odeću, a onda je stigao i Arijan, kako bi ga zadržali dok ne dođe policija, koju je Keša u međuvremenu pozvala - prenosi "Life with dogs".

- Ko zna šta bi se dogodilo da nije bilo Rokija. Znao je da nešto nije u redu i instinktivno reagovao. Sledećih nekoliko dana nije se odvajao od mene - ispričala je Keša.

Printscreen: Youtube/ brettvett1 Printscreen: Youtube/ brettvett1

Dva meseca kasnije, zbog traume koju je preživela, Keša je imala krvarenje, ali je na kraju sve bilo u redu. Međutim, strah je ostao u njoj i sada nigde ne ide, osim ukoliko Roki ide sa njom. Keša je danas majka divnog dečaka, a njegovnajveći obožavalac je, pogodite ko - Roki!

- Dokle god je on sa nama, znam da nemam razloga za brigu - zaključila je ponosna vlasnica psa heroja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@&

    9. februar 2015 | 23:32

    I ko je čovekov NAJVEĆI prijatelj? Videli smo, po ko zna koji put . A ČOVEK, gle zahvalnosti pa prijatelja PRAVO na ulicu, kad mu dosadi, jer traži da jede, traži vodu i još ''puno'' stvari . A zamislite, nikad nije zatražio ŽIVOT, koji on dobrovoljno polaže da spase SVOG prijatelja jer on tako vidi prijateljstvo.

  • Darko 100%

    9. februar 2015 | 23:08

    Rotvajleri su cudo,vrlo dobri cuvari,pametni i prvrzeni gazdi,ima masu primera gde su odigrali glavnu ulogu u necijim zivotima

  • 988

    9. februar 2015 | 23:08

    Divno.jos jedan dokaz da je pas covjeku najbolji prijatelj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA