SVEDOK TVRDI: Stros Kan je tražio brutalan analni seks, to je životinjski!

Svedokinja poznata kao Munija izjavila je da se taj "incident" dogodio na jednoj zabavi u Parizu, gde su pored nje prisustvovale još četiri prostitutke

  • 10

Bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda Dominik Stros Kan izjavio je danas na sudu u Lilu, gde mu se sudi po optužbama za podvođenje, da nije počinio nikakvo krivično delo.

Nekada najizgledniji kandidat socijalista za predsednika Francuske optužen je za organizovanje lanca prostitucije u luksuznom hotelu "Karlton" u Lilu, gradu na severu zemlje.

On je na početku svedočenja istakao da su seksualne orgije kojima je prisustvovao bile veoma retke i da tu nije bilo nikakvih "divljih aktivnosti".

Međutim, jedna od prostituki koja je svedočila izjavila je da je Stros Kan od nje zahtevao "brutalan analni seks", iako mu je stavila do znanja da ne pruža te vrste usluga.

Svedokinja poznata kao Munija izjavila je da se taj "incident" dogodio na jednoj zabavi u Parizu, gde su pored nje prisustvovale još četiri prostitutke.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Mnogo sam plakala. Dominik je valjda shvatio da sam nesrećna nakon odnosa koji nisam želela - izjavila je svedokinja optužbe i dodala da je odnos bio "sporazuman, ali malo brutalan s obzirom da je Stros-Kan znao da ona to ne želi, a ipak je insistirao".

- To je životinjski, neprirodan čin - prokomentarisala je Munija.

Njegova odbrana tvrdi da je istina da je on učestvovao u seksualnim zabavama u tom hotelu, ali da nije znao da su prisutne devojke bile prostitutke.

Foot: AP/Tanjug Foot: AP/Tanjug

Stros-Kan je danas pred sudom ponovo negirao da mu je bilo poznato da su devojke prostitutke, što tvrdi otkad je protiv njega podignuta optužnica. Na pitanje sudije da li se "predomislio" povodom te svoje tvrdnje, koja predstavlja ključnu tačku njegove odbrane, Stros Kan je odgovorio: "Ne."

Korišćenje usluga prostitutki u Francuskoj nije ilegalno, ali njihovo podvođenje jeste pa bi, ukoliko bude proglašen krivim, Stros-Kan mogao da se suoči sa zatvorskom kaznom od 10 godina i novčanom od 1,5 miliona evra.

Očekuje se da će svedočenje Stros Kana (65) trajati tri dana, a to je njegovo prvo pojavljivanje na sudu u Lilu od početka suđenja 2. februara, kad je prisustvovao čitanju optužnice.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Jutros su uoči početka suđenja tri članice grupe Femen polunage skočile na automobil kojim se Stros Kan dovezao do suda u Lilu.

Tri žene, koje su iznenada skinule odeću pokazujući uvredljive slogane na svojim telima i uzvikujući pogrdne reči, policija je brzo opkolila i privela, a automobil u kojem se nalazio Stros Kan ušao je u podzemnu garažu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazio

    10. februar 2015 | 21:49

    A one jadne nisu nista znale..

  • Grunf

    10. februar 2015 | 22:58

    Dobro se nekom zamerio! Optuznica je cista satira, ali delimicno ima pokrice, a on u pogresno vreme na pogresnom mestu sa pogresnim ljudima... Meni od pocetka lici na namestaljku...

  • Lazarev grad

    10. februar 2015 | 22:50

    Pa el svedoka natego... Covek je verovatno to platio i sta je sad sporno isto kao u restoranu platis karadjordjevu a da ti daju topli sendvic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA