Evo zašto se zapalio čovek na Starom sajmištu (FOTO)

- Želim brz oporavak povređenim policajcima, ali i izgredniku, koji će morati da odgovara za svoje postupke jer ljudski život nema cenu. Zaposleni u "Parking servisu" i policija su samo radili svoj posao, i zato najoštrije osuđujem nasilničko ponašanje - rekao je Andrija Čupković, direktor "Parking servisa"

  • 34

Predragu Lejiću, koji je zapalio policajca i sebe na placu "Parking servisa" na Starom sajmištu, "pauk" je danas odneo automobil koji je on nepropisno parkirao dva puta.

On je zbog toga došao na Staro sajmište i polio se benzinom ispred kućice u kojoj su bili radnici "Parking servisa".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U tom incidentu povređeni su policajci Goran K. i Milutin D, kao i sam Lejić.

POBESNEO ZBOG "PAUKA": Zapalio rampu, sebe i dva policajca!

U toku dana, vozač je dva puta za redom napravio saobraćajni prekršaj, parkirajući svoje vozilo nepropisno. Nakon što su mu radnici "Parking servisa" prvi put uklonili automobil, vozač je sa placa "Parking servisa" pobegao, probivši rampu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kasnije tokom dana isto vozilo je ponovo zatečeno u prekršaju i prebačeno na plac "Parking servisa" na Starom sajmištu. Predrag Lejić je u trenutku kada je došao da preuzme automobil, revoltiran zbog kazni koje je dobio za nepropisno parkiranje, uzeo dve flaše benzina, polio njima sebe i dežurne policajce i zapalio se.

HOROR NA SAJMIŠTU: Polio benzinom, pa zapalio policajca i sebe!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Direktor "Parking servisa" Andrija Čupković osudio je ovaj čin.

- Želim brz oporavak povređenim policajcima, ali i izgredniku, koji će morati da odgovara za svoje postupke jer ljudski život nema cenu. Zaposleni u "Parking servisu" i policija su samo radili svoj posao, i zato najoštrije osuđujem nasilničko ponašanje - rekao je Čupković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saka

    11. februar 2015 | 22:11

    Kada Vam pauk odnese vozilo dobijete uplatnicu od policajca sa kaznom a parking servis Vam zapleni vozilo dok ne platite na licu mesta. Da li je po Ustavu zaplena automobila od strane parking servisa?

  • Golman

    11. februar 2015 | 22:53

    Ne znam sta je ocekivao. Ovako parkirane automobile treba odmah nositi. Da moze ovako da se parkira i da to nikome ne smeta i ne ometa saobracaj, svi bi to radili.

  • ZORO

    11. februar 2015 | 23:12

    Ovde je reč o bahatosti! Ako ima novca za gorivo i održavanje automobila, onda ima i 42 dinara za parking! To je sorta ljudi koja kada nekoga nagazi ili udari ne ume da kaže "izvini", to jedan od onih koji pljuje po ulici, baca smeće kroz prozor automobila i koji čini još mnogo gadosti pred očima svih nas i misli da se svet vrti oko njega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA