Pobili su sve pse lutalice. Ulice su zatrpane leševima. Razlog će vas NAJEŽITI (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Sve veći broj neželjenih pasa u Karačiju je uplašio stanovnike tog grada kao i vlasti, koji su u cilju zaštite od njih pribegli ovoj nemilosrdnom ubijanju. Ovakvi incidenti nisu viđeni samo u Karačiju, već i u drugim gradovima u Pakistanu, a razlog zbog kog je došlo do pokolja pasa će vas naježiti

  • 40

Karači je grad u Pakistanu koji je borbu protiv pasa lutalica rešio tako što ih je masovno poubijao. Ovako restriktivna metoda je iskorišćena zato što ovaj grad još nije našao lek protiv besnila.

Vlasti su bile izuzetno uznemirene jer se broj lutalica iz dana u dan povećavao. U cilju suzbijanja opasnosti od besnila kojim su kučići mogli da zaraze stanovnike, oni su rešili da ih ubiju i poređaju po putu. Odmah zatim su ih spakovali u kamione kako bi ih odvezli na neko mesto gde će ih baciti.

Na ovaj način Pakistan i još nekoliko zemalja se bore protiv besnila koji može biti smrtonosan jer utiče na centralni nervni sistem.

Sve veći broj neželjenih pasa u Karačiju je uplašio stanovnike tog grada kao i vlasti, koji su u cilju zaštite od pribegli ovoj nemilosrdnom ubijanju. Ovakvi incidenti nisu viđeni samo u Karačiju, već i u drugim gradovim u Pakistanu čiji stanovnici imaju strah od besnila.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Ovi postupci su oduđeni od organizacije za zaštitu životinja, kao i prošlogodišnji postupak Rusije, koja je unajmila privatnu firmu da pred Zimske olimpijske igre ubije što više pasa lutalica.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr..x

    12. februar 2015 | 13:16

    Pametno...od njih ulicom nemoze da se prodje,deca ne mogu u školu ....a ovi što se bore za njihova prava neka ih vode kući pa neće biti lutalica....a vi sad što pametujete...lupajte minuse....

  • Danica

    12. februar 2015 | 13:41

    Zadobila sam teske povrede noge od psa lutalice u kraju. Lecenje I traume , bolovanje...mnogo sam propatila. Copori pasa haraju po Novom Beogradu. Jel' zivot zene sa dvoje dece manje vredan od lutalice?

  • E viva vero montenegro

    12. februar 2015 | 13:30

    Ispravno. Ta drzava nema za azile a narod siromasan i na kraj pameti mu je da usvaja pse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA