ISPOVEST MAJKE ČIJI SE SIN ZAPALIO: Očaj ga je naterao! (VIDEO)

- Radi na crno kao varilac kod privatnika, slabo zarađuje, nema svoju porodicu i živi s nama. Jedva sastavlja kraj s krajem. Verujem da su ta kazna od 26.500 dinara i očaj bili okidač da digne ruku na sebe - kažu roditelji Predraga Lejića koji se polio benzinom i zapalio sebe i dvojicu policajaca na Starom Sajmištu

  • 21

Roditelji Predraga Lejića koji je polio benzinom i zapalio sebe i dvojicu policajaca ispred "Parking servisa" na Starom Sajmištu neprekidno se pitaju šta ga je nateralo da to uradi. Slavka i Slobodan Lejić kažu da im policija nije saopštila šta se tačno dogodilo.

- Žao mi je i njega i policajaca koji su povređeni. Ipak, on je naš sin i kao roditelji pokušavamo da shvatimo šta mu je to kvrcnulo u glavi i nateralo ga da digne ruku na sebe i povredi te mladiće - kazao je novinarima "Alo"-a Predragov otac Slobodan.

EKSKLUZIVNI SNIMAK HORORA NA SAJMIŠTU: Evo kako je besan mladić zapalio rampu, sebe i dva policajca! (VIDEO)

Majka Slavka je dodala da je odmah nakon što je čula vest otrčala na VMA da vidi šta joj je sa sinom, ali da je dežurni lekar nije pustio u sobu.

- Rečeno mi je da zbog istrage ne mogu da ga vidim, a ispred sobe su dežurali i policajci. Verujem da je jednostavno pukao tog dana. Radi na crno kao varilac kod privatnika, slabo zarađuje, nema svoju porodicu i živi sa nama. Jedva sastavlja kraj sa krajem. Verujem da su ta kazna od 26.500 dinara i očaj bili okidač da digne ruku na sebe. Da je rekao da nema, pozajmili bismo, snašli bismo se, iako su i naše penzije manje od 20.000. Sve to nije razlog da uradi tako nešto. Kriv je i moraće da odgovara - kaže Slavka Lejić.

Inače, Predrag Lejić je sa nepunih 18 godina osuđen zbog ubistva komšije iz Resnika. U zatvoru je proveo 10 godina, a po izlasku je prema rečima roditelja i komšija vodio normalan život.

POBESNEO ZBOG "PAUKA": Zapalio rampu, sebe i dva policajca!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    13. februar 2015 | 12:11

    Iz ocaja i onog jadnika ubi sa 18 god

  • Zivot

    13. februar 2015 | 10:35

    Neverujem da je uradio iz hira,muka i nepravda ga pogodili ljudima se smuci kada sistem funkcioniše na malom običnom čoveku,a na lopurdama kao što je Mišković i političari nema pravde za njih pravila nevaze

  • Dragan Stankovic

    13. februar 2015 | 11:51

    Dobro dete, ali malo glupo. Da je dobio 40 godina za ubistvo, svega ovoga ne bi bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA