Evo šta još piše u dosijeu piromana sa Starog sajmišta!

Predrag Lejić pre 23 godine u samoodbrani ubio jednog mladića u Resniku. - Taj dečko je mog sina terao da drži psa u vazduhu dok on puca u njega, preteći mu da će u suprotnom i njega ubiti. Otkako je izašao iz zatvora nije imao problema sa zakonom - priča Slobodan Lejić, Predragov otac

  • 5

Goran Kovačević, jedan od dva povređena policajca, koje je na depou "Parking servisa" polio benzinom i zapalio Predrag Lejić, juče je pušten na kućno lečenje s VMA, dok su drugi policajac Milorad Dejanović i napadač zadržani na lečenju.

EPILOG HORORA NA SAJMIŠTU: Zapaljeni policajci su stabilno, napadač i dalje u bolnici

Osumnjičeni Pejić je policajce i sebe polio benzinom besan što mu je pauk dva puta za nekoliko sati odneo automobil.

- Dejanović ima opekotine po rukama, a Lejić i po licu, ali su obojica van životne opasnosti - kažu na VMA.

Lejiću, kom je određen pritvor od 48 sati, ovo nije prvi boravak s druge strane zakona - pre 23 godine on je u samoodbrani ubio jednog mladića u Resniku.

- Taj dečko je mog sina terao da drži psa u vazduhu dok on puca u njega, preteći mu da će u suprotnom i njega ubiti. Otkako je izašao iz zatvora nije imao problema sa zakonom - priča Slobodan Lejić, Predragov otac.

Majka osumnjičenog smatra da je u glavi njenog sina "nešto kvrcnulo".

ISPOVEST MAJKE ČIJI SE SIN ZAPALIO: Očaj ga je naterao!

- Strašno je to što se dogodilo, i za njega i za te policajce. Ne znam šta ga je nateralo da poželi da se ubije, ali nešto ga je izbacilo iz takta. Mora da je u trenutku poludeo i učinio to iz revolta - kaže Slavka Lejić.

Događaje koji su prethodili incidentu, Predragovi roditelji objašnjvaju time što je za to vreme on bio na poslu, radeći kao bravar i varilac. Slobodan i Slavka navode da je njihov sin najverovatnije bio u hotelu "Park" ili Trećoj gimnaziji, čim se dva puta parkirao u istoj ulici.

- Ne opravdavam ga, ali sigurno je poludeo kad su mu dva puta u roku od 3 sata podigli automobil. Ko danas ima 26.500 hiljada za dve kazne. Pa mi imamo penziju od 20.000! - napominju Lejići.

POBESNEO ZBOG "PAUKA": Zapalio rampu, sebe i dva policajca!

Foto: JKP Parking servis Foto: JKP Parking servis

Lajić, koji seu sredu popodne, u roku od nekoliko sati dva puta nepropisno parkirao, prvu kaznu koju su mu radnici "Parking servisa" napisali, nije ni platio, pošto je oteo svoj automobil sa depoa, razvalio rampu i pobegao.

Kad mu je pauk drugi put odneo automobil, on se na parkingu polio benzinom, s namerom da se zapali, a kad su u tome probali da ga spreče dežurni policajci, polio je benzinom i zapalio i njih.

Radnik Parking servisa koji je prisustvovao nesreći kaže da je Predrag bio pribran kad je došao po automobil.

EKSKLUZIVNI SNIMAK HORORA NA SAJMIŠTU: Evo kako je besan mladić zapalio rampu, sebe i dva policajca!

- Kad je došao drugi put po kola, nije imao novca, pa smo ga uputili u korisnički centar da piše molbu. Kod naplatne rampe on je, međutim, uzeo flašu benzina i zapretio da će se zapaliti ukoliko mu ne oslobodimo auto. Ubrzo je stigla policija, ali on nije odustajao. Dok mi je bio okrenut leđima, zaleteo sam se da ga oborim, ali su me kolege sprečile - pričab radnik M.N.

Kako objašnjava, u toku pregovora s policajcima, Lejić je munjevito zgrabio upaljač, čučnuo i pokušao da zapali poliveni benzin. Kad je uspeo iz druge, sve je planulo. Plamen je zahvatio policajca koji je počeo da viče i trči.

- Kosa mu je gorela. Potrčao sam za njim, on je legao na zemlju, a ja sam prebacio jaknu preko njegove glave i počeo da ga gasim. Nakon što se buktinja koja mu je zahvatila grudi, šake i glavu ugasila, video sam da mu se koža oljuštila s ruku - priseća se M.N.

HOROR NA SAJMIŠTU: Polio benzinom, pa zapalio sebe i policajca

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deks

    13. februar 2015 | 14:50

    Nevoli covek nepravdu pa to ti je

  • Vladimir

    13. februar 2015 | 18:53

    Pa da li je moguce da je toliko glup da posle prvog puta kad su mu uzeli auto, opet se isto parkira!

  • Miki

    13. februar 2015 | 18:23

    Treba ga kazniti za primer ostalim bahatim vozacima koji parkiraju gde stignu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA