BACIO ME JE NA POD I GUŠIO ME RUKOM: Ispovest Jelene Žigon posle napada razbojnika

Poznatu glumicu (82) juče oko 13 časova u njenoj kući na Senjaku opljačkao je i napao nepoznati muškarac koji joj je tražio novac i zlato

  • 12

Jelena Žigon, supruga pokojnog glumca i reditelja Steve Žigona, pretrpela je juče po treći put napad pljačkaša u sopstvenom domu na Senjaku. Glumici je u pomoć pritekla njena ćerka Ivana Žigon, koja je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Posle pretrpljenog šoka Jelena se oseća dobro a delove jučerašnje drame prenosi "Blic".

" Bila sam sama. Bacio me je na pod i tražio da mu dam novac i zlato.  Stalno je ponavljao "Jelena smirite se, neću vas ubiti". Bio je uspaničen jer  je mislio da ću da počnem da vrištim, pa da neko shvati da sam napadnuta i pritekne u pomoć"- drhtavim glasom priča Jelena.

Nasilnik je obio sve fioke, uzeo dokumenta i novčanike sa stola a potom je zaključao spolja. Tek tada je mogla da pozove pomoć. Ranije su glumici dva puta upadali u kuću, ali na svu sreću nije bila tu. Ovoga puta se odmarala u svojoj sobi kada je provalnik upao. Ona takođe dodaje da je napad bio pripreman i da je provalnik znao njeno ime.

IVANA ŽIGON

U istoj kući sa Jelenom, živi njena ćerka Ivana Žigon koja je o nemilom događaju obavestila policiju i kratko prokomentarisala:

" Divim se mami kako je hrabro sve izdržala i što je u životu zaradila mnogo više od onoga što se može ukrasti, a to je poštenje"- ponosno je izjavila Ivana.

( Telegraf.rs/Blic)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majls

    15. februar 2015 | 14:19

    Ocigledno pogubili smo se u vremenu i prostoru.Pocele su da se cene neke druge vrednosti, doslo je do pada morala javljaju se deformiteti u svakom pogledu.Bezimeni i skandal majstori pune novinske stupce svakodnevno a prave vrednosti idu u zaprcak i moram reci u zaborav.Kad je napravljena reportaza o ovoj divnoj zeni i umetnici i mnogim drugim iz sfere nauke i kulture.Svakodnevno smo bombardovani slikama i clancima ko je lepsi cije je dupe ili grudi vece , prostituciji, ko je ko vise ukrao i zatajio porez ko je veci mafijas od ovog ili onoga.Osakacujemo mlada pokolenja nudeci om koje kakve sarene laze umesto pravih vrednosti.

  • Mic

    15. februar 2015 | 14:38

    Jelena je divna osoba nadam se da će biti dobro

  • JA

    15. februar 2015 | 12:23

    Sramota..Pa(grozno mi i sto cu ovo napisati)majku mu,i lopovi imaju valjda neki kodeks?Gde ces na takvu damu,doajena naseg glumista?Jako me je sramota u sta smo se kao drustvo pretvorili..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA