OVO SAM DOŽIVELA U KREVETU SA BOGATIM KLIJENTIMA: Ispovest novinarke koja je postala elitna prostitutka! (VIDEO)

- Čula sam mnoge muškarce kako se žale da im je seksualni život prazan i za to krive žene, ali ključ dobrog seksa je u komunikaciji - stručno tvrdi bivša novinarka Amanda Gof (40)

  • 15

Amanda Gof (40) iz Sidneja, poznata pod imenom Samanta X, je elitna eksort dama i majka dvoje dece koja je postala nova kolumnistkinja australijskog izadanja Penthausa. Ona svoj novi posao koristi da poduči svoje čitaoce kako da postanu najbolji ljubavnici na svetu.

Amanda je bila novinarka i voditeljka popularne australijske informativne emisije "Tudej tunajt" koju je napustila nakon što je u knjizi otkrila da je vodila dvostruki život. Ona je uspevala da se jedne nedelje prostituiše i zarađuje preko 5.000 dolara za noć, a da već druge nedelje bude brižna mama koja radi u prodavnici slatkiša.

Ona je izjavila da sa svojom decom otvoreno priča o svojoj "karijeri", a sada želi da svoje iskustvo koje je stekla u krevetu sa bogatim klijentima prenese na muškarce i tako im pomogne da začine svoj seksualni život.

- Moja deca znaju da je mama novinarka. Znaju da usrećujem ljude, da sam kreativna i da pišem knjigu. Toliko zasad treba da znaju - objašnjava Samanta X.

Printskrin: Youtube/The Morning Show Printskrin: Youtube/The Morning Show

Pošto je njena knjiga "Navučena - tajne elitne prostitucije" (Hooked - Secrets of a High-Class Escort) postigla veliki uspeh, Samanta X planira da se povuče iz kreveta, to jest prostitucije, i da se koncentriše na "književnu karijeru".

- Čula sam mnoge muškarce kako se žale da im njihov seksualni život prazan i za to krive žene, ali ključ dobrog seksa je u komunikaciji. I žene vole seks koliko i muškarci. Ne morate da budete Italijan da bi bili romantični ili Francuz da bi bili seksi, možete kod kuće da primenite poneki njihov savet i postati najbolji ljubavnici na svetu - stručno tvrdi ona.

Samanta se pohvalila da njena deca ne pate u razredu zbog toga što im je majka prostitutka jer je razred pun dece homoseksualnih parova.

- Neke učiteljice mi dovikuju preko školskog igrališta da čitaju moju knjigu i da im se sviđa. Sigurna sam da neki roditelji misle da sam užasna, ali su dovoljno pametni da mi to ne kažu u lice - ponosi se ona i dodaje da je većina roditelja znala čime se ona bavi dok je volontirala u školskoj prodavnici.

- Zapravo, odavno nisam spavala sa nekim. Ja sam poput golog terapeuta. Mnogi klijenti su mi pričali kako su morali da daju svoje pse da ih uspavaju, a ja bih im brisala suze. Plaćali su mi za moje vreme, pa je ono što su radili tada sa mnom samo njihova stvar. Pili smo šampanjac i pivo, ali često su sa mnom hteli da popiju šolju čaja - hvali se ona.

Pošto je provela život prostituišući se s oženjenim muškarcima koji su joj za seks plaćali tri puta više od prosečne plate, Samanta kaže da zna tajnu srećnog braka. Ključ je slušanje partnera i mnogi muškarci se baš i žale da ih njihova supruga uopše ne sluša. A to što su se seksali s njom, to nije preljuba, poučava Samanta X, jer su se iz njenog kreveta vraćali kao srećniji muževi.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pametnome dosta

    16. februar 2015 | 20:16

    """njena deca ne pate u razredu zbog toga što im je majka prostitutka jer je razred pun dece homoseksualnih parova.""" Sodoma i Gomora.

  • Stancos de Pancos

    16. februar 2015 | 21:47

    Pa i moja zena bi mene slusala kada bih joj na kraju tutnuo tolku lovu ! Ih !

  • Svevisnji

    17. februar 2015 | 00:18

    Nekada su naucnici, filozofi I slično ljude savetovali a danas prostitutke, homoseksualci I slična groupa ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA