PREREZAO MU MAČETOM NOS I ISEKAO PREPONE: Jezivi detalji svirepog ubistva u Batajnici! (FOTO)

Stevan K. koji je ubijen isparkiravao je automobil. A prema rečima nekoliko očevidaca, prizor zločina bio je zastrašujuć

  • 67

U Batajnici je ubijen Stevan K. (35). Njega je oštrim predmetom, kako se pretpostavlja - mačetom ubila za sada nepoznata osoba.

Ubistvu je navodno prethodila svađa u saobraćaju. Čovek koji je ubijen ispred svoje kuće isparkiravao je automobil. A prema rečima nekoliko očevidaca, prizor je bio zastrašujuć.

NASMRT IZBO MUŠKARCA (35) MAČETOM U BATAJNICI: Zbog bezazlene svađe u saobraćaju! (FOTO)

- Vozač "fijat punta" se isparkiravao i zamolio je pešaka da se malo pomeri pošto je uska ulica. Nastala je svađa, a pešak se toliko iznervirao da je izvadio mačetu. Prerezao je nos vozaču i zatim ga ubo u preponu. Vozač je iskrvario na smrt - ispričali su stanari okolnih zgrada koji su pozvali Hitnu pomoć.

Uviđaj ovog stravičnog zločina je u toku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K

    16. februar 2015 | 21:24

    Mog oca je tako jedan pratio i osamario jer mu je moj otac svirnuo na zeleno svetlo.Pitao mog oca "jel znas ti ko sam ja"...Moj otac mu zapamtio tablice,prijavio i na kraju se ispostavilo da je 35.godisnjak koji vozi tatin auto.Bas je neko m*do.Pun je grad takvih budala.

  • Vladan

    16. februar 2015 | 22:31

    Desilo se ispred moje kuce...momak je zamolio tipa da se pomeri da moze da izadje sa parkinga...ovaj je poceo da psuje...cim je momak izasao iz auta ovaj zamahnuo macetom ...nameo mi je udarac u predelu lica i ubod u nogu gde mu je pogodio arteriju...momak je iskrvario za 5 min...momak je bio fin decko porodican...ali ovo da neko seta macetom boze boze mogao je i dete neko ubiti nedaj boze

  • duka

    16. februar 2015 | 21:53

    Aloooooooo... Pesak imao macetu??? Pesak nosi macetu??? Sta, pravi jedan krug po Batajnici i nosi macetu??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA