POTERA ZA BEOGRADSKIM KASAPINOM: Krvavi detalji brutalnog ubistva, policija traži ubicu!

- Stevan je izašao iz kola, svađali su se i potukli. Taj čovek je odjednom izvadio mačetu. Nekoliko puta ga je ubo, posekao ga je po preponama i odsekao mu je nos - u šoku su ispričale Stevanove kolege koje su se okupile na licu mesta

  • 5

Stevana Katilovića (35) usmrtio je juče nepoznati muškarac star oko 55 godina juče u 18.30 nakon tuče  u ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici.

Kako pokazuju preliminarni rezultati istrage, Stevan je sa suprugom Nenom pokušao da automobilom prođe ulicom, a na putu im se isprečio nepoznati muškarac. Njegova supruga, koja je za vreme koškanja ostala u kolima, kroz plač je ispričala policiji da je Steva zatrubio, tražeći da mu se skloni s puta, nakon čega je došlo do prepiranja.

- Stevan je izašao iz kola, svađali su se i potukli. Taj čovek je odjednom izvadio mačetu. Nekoliko puta ga je ubo, posekao ga je po preponama i odsekao mu je nos -u šoku su ispričale Stevanove kolege koje su se okupile na licu mesta.

Kada je Stevan pao na zemlju, napadač j otrčao u nepoznatom pravcu a supruga je pokušala da spase onesvešćenog supruga.

- Pokušala je da mu izvadi jezik i dozivala ga je, ali njemu već tada nije bilo spasa - kažu kolege.

Nezvanično, policija sinoć nije identifikovala ubicu, jer supruga nije zapamtila njegov lik, već ga je opisala kao starijeg muškarca koji je nosio zelenu jaknu.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA