NOVI TERORISTIČKI NAPAD? Postavljena bomba ispred kafea u Kopenhagenu? (VIDEO)

Psi tragači i oko 25 do 30 policajaca bilo je prisutno danas ispred kafea, a kombiji sa još policajaca su pristizali, izvestio je jedan TV reporter. Svi oni čekali su tim za demontiranje bombi

  • 2

Paket sumnjive sadržine pronađen je danas ispred kafea u Kopenhagenu, koji je subotu bio meta napada, nakon čega je cela oblast evakuisana, saopštila je danska policija.

Policija je naknadno objavila na Tviteru da u paketu nije pronađen nikakav eksploziv, preneo je Rojters.

Osumjičeni za napad na kafe, kao i napad na jednu sinagogu, u kojima su ubijene dve osobe, a pet policajaca ranjeno, ubijen je u akciji policije u nedelju, ali je Kopenhagen u stanju pripravnosti nakon što su dve osobe uhapšene u ponedeljak zbog sumnje da su pomagale napadaču.

TERORISTIČKI NAPAD U KOPENHAGENU: 200 metaka ispaljeno na skup o slobodi govora! (VIDEO)

Psi tragači i oko 25 do 30 policajaca bilo je prisutno danas ispred kafea, a kombiji sa još policajaca su pristizali, izvestio je jedan TV reporter. Svi oni čekali su tim za demontiranje bombi.

Napadač (22) je otvorio vatru na jedan kafe u Kopenhagenu u kome se održavala panel diskusija o slobodi govora i tom prilikom ubijen je 55-godišnji muškarac, a ranjena tri policajca, dok je u drugom napadu ispred sinagoge ubijen 37-godišnji čuvar, a dva policajca ranjena.

OVO JE TERORISTA KOJI JE UBIJEN U KOPENHAGENU: Jurili ga helikopteri i oklopna vozila! (FOTO) (VIDEO)

Ubistva su izazvala talase zaprepašćenosti širom zemlje, koja se ponosi otvorenošću društva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA