MAJKA MONSTRUM: Zadavila sina (10) zato što je bio klempav!

Kao opravdanje svog postupka, majka je navela da je to uradila za dečakovo dobro jer je godinama trpeo maltretiranje i zadirkivanje zbog njegovih ušiju

  • 7

Jedna majka je ugušila svog desetogodišnjeg sina jer je mislila da dečakove klempave uši uništavaju njegov život, i sada se suočava sa optužbama za ubistvo u Turskoj.

Nuraj Sađan (37) je platila sinu kozmetičku operaciju u glavnom gradu Ankari, ali kada je videla rezultate, rekla je hirurzima da uši nisu "sredili" kako je ona zamišljala.

Onda je sina odvela u ženski toalet u ranim jutranjim satima, i zadavila ga maramom.

Nuraj je zatim sela u automobil, ali su je policajci uhvatili kada je udarila u drugo vozilo. Priznala je ubistvo dok su je vraćali u bolnicu u ambulantnim kolima.

- Uši su mu postale još veće nakon operacije, postao je veoma ružan. Osećao bi još više stid pred svojim prijateljima. Uradila sam to da bi ga spasila sramote - rekla je majka.

Dodala je da je platila sinu operaciju jer je trpeo godinama maltretiranje i zadirkivanje zbog njegovih ušiju. Ona se trenutno nalazi u zatvoru zbog ubistva svog sina.

(Telegraf.rs / Izvor:news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA