SVEŠTENIK NE ZNA DA MU JE SIN MRTAV: Jezivi detalji tragedije kod Šapca

Kada je automobil u kom je bila porodica sveštenika Siniše Piljanovića sleteo s puta, njegova supruga Maja (26) ostala je na mestu mrtva, sin Milan (2) preminuo je u bolnici, dok je četvorogodišnja ćerka lakše povređena

  • 8

Stravična nesreća u kojoj su poginuli popadija i njen sin dogodila se na magistralnom putu Šabac-Loznica kod sela Štitar, u noći zmeđu ponedeljka i utorka, kad je sekretar Eparhije vranjske Siniša Piljanović izgubio kontrolu nad vozilom, najverovatnije usled umora.

STRAVIČNA NESREĆA: Poginula popadija i jednogodišnje dete, sveštenik teško povređen! (FOTO)

Sveštenik, koji je rodom iz Šekovića, u Republici Srpskoj, tog dana išao je da poseti majku. Automobil je sleteo s puta i zakucao se u banderu, koju je prelomio na pola.

Maji Piljanović lekari koji su odmah stigli na lice mesta nisu mogli da pomognu jer je već bila mrtva, a Sinišu su prevezli u Urgentni centar u Beogradu.

JEZIVI DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA POPADIJA: Pop sinu dao ime po ocu koji je takođe poginuo!

Foto: Facebook/Maja Piljanović Foto: Facebook/Maja Piljanović

Komšije Piljanovića kažu da ne mogu da prežale Maju i Sinišu, koji su bili divni ljudi.

- Ušla sam u njihovu kuću i nisam mogla da verujem da više neću videti Milana. Uskoro je trebalo da napuni dve godine. Sve igračke su tu. Bili su divni, družimo se već osam godina, deca su nam odrasla zajedno - priča uplakana komšinica.

Siniša je juče u toku dana došao svesti i odmah pitao za suprugu.

- Lekari su mu rekli samo da je Maja poginula, ali za sina nisu još ništa, jer bi ga istina dotukla. On mora da se oporavi i živi zbog svoje ćerke - kažu njihovi prijatelji.

U porodičnoj kući sveštenikove žene juče su se čuli samo jauci.

- Ovo je užasno, nismo u stanju da bilo šta kažemo - rekla je jedna od dve Majine sestre bliznakinje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    18. februar 2015 | 11:21

    Tragedija, ali on mora nastaviti dalje. Znam sam kako je izgubiti najdraze neka im svi svetci budu u pomoci da to prebrode zivot ide dalje, a onima zasta da se bori

  • 123321

    18. februar 2015 | 10:56

    Velika zalost,moje saucesce porodici.

  • Davor Baotic

    18. februar 2015 | 12:23

    Moja iskrena sucut obitelji poginule Popadije i njenog malog sina. A Popu zelim mnogo snage da ovo sve izdrzi. Nije lako, ali zivot mora ici dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA