NIKO NIJE HTEO DA STANE DOK JE DETE SVEŠTENIKA DOZIVALO POMOĆ: Novi detalji tragedije kod Šapca

Sveštenik je poginulom sinu dao ime Milan, po svom ocu koji je pre 30 godina takođe poginuo u saobraćajnoj nesreći

  • 16

Do saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli sin i supruga sekretara Eparhije vranjske Siniše Piljanovića, a on i ćerka povređeni, došlo je najverovatnije zbog umora, pišu mediji. Siniša je, vozeći plavi “punto”, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stub, posle čega je sleteo u jarak pored puta u selu Štitar kod Šapca. Piljanovići su iz Vranja krenuli u Šekoviće u Bosni, odakle je Siniša rodom.

- Čuo sam strahoviti tresak a kada sam istrčao napolje video sam automobil koji se dimi. Ubrzo je zatim stigla i hitna pomoć - priča čovek iz obližnje kuće koji je prvi video nesreću.

SVEŠTENIK NE ZNA DA MU JE SIN MRTAV: Jezivi detalji tragedije kod Šapca

Do unesrećenih je prvi stigao mladić čija se kuća nalazi u nepoesrednoj blizini.

- Pozvao me komšija i rekao da je sleteo automobil i da ima teško povređenih. Odmah sam dotrčao i zatekao stravičan prizor. Devojčica je ležala u kanalu i dozivala majku. Drugo dete je priklještio automobil, otac je jaukao, a majka nije davala znake života. Pokušali smo da zaustavimo vozila koja su prolazila, da nam neko pomogne da okrenemo njihov auto koji je bio na krovu i pomognemo unesrećenima.

- Niko nije hteo da stane, a nas dvojica nismo mogli sami. Tek posle nekog vremena zaustavio se jedan čovek i pomogao. Onda su stigli i hitna pomoć i policija – priča mladić.

Na mestu nesreće videle su se razbacane stvari, dečje sedište, crvena i plava jaknica, jastučići, prekrivači. Inače, Siniša je sin jedinac, a otac mu je takođe stradao u saobraćajnoj nesreći pre trideset godina.

Prema rečima rođaka, sinu je dao ime Milan po svom ocu za kojeg je mnogo bio vezan.

Osnovni javni tužilac u Šapcu koji je izvršio uviđaj, naložio je obdukciju nastradalih, zahtevao i analizu krvi vozača, kao i vanredni tehnički pregled automobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cico_Rico

    18. februar 2015 | 14:03

    Eto, naseg HUMANOG naroda. Vise ti niko ni vode ne bi dao a onda kukamo da nas niko ne voli.

  • 18. februar 2015 | 22:01

    Dozivela sam saob.nesrecu pre mnogo god. Autobus sleteo s puta,troje mrtvih na licu mesta,15-ak povredjenih,kisa padala,blato,svi prolaze i samo gledaju bespomocne povredjene...Niko nije stao da pomogne a kamoli da preveze nekog!! Isprljace auto ljudi!!Mom razocarenju u ljude od tad nema kraja,nikom nista vise ne verujem. Mozda nisam u pravu al sta cu,licno iskustvo! Ne rado se secam svega i nikad ne pricam o tome al morala sam sad. Ne daj Boze nikom i nikad...

  • Nemanja

    18. februar 2015 | 13:35

    Podari Gospode stradalima Carstvo Nebesko a Sinisi da se sto pre oporavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA