PRORUSI POBEDILI: Ovako je izgledala predaja ukrajinskih vojnika (VIDEO)

Nakon višednevnih borbi na istoku Ukrajine, kod grada Debaljceva, više stotina ukrajinskih vojnika predalo se proruskim snagama, dok se ostatak snaga povukao

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ruslan

    20. februar 2015 | 07:25

    Rusija nije napadala SAD, ili Evropu, vec obratno, Napoleon i Austougarska su napali Rusiju, za vreme Gradjanskog rata u Sovjetskoj Rusiji 1918 Zapadna Alijansa na celu sa SAD ratuje protiv komunizma, ali Staljin ih je proterao, Nemci su doziveli fijasko 1945, ponov pobeda Staljina. Danas Rusiji treba neki Staljin, jaci od Putina, da postavi Yankee i EU na kolena. Uz podrsku Yankee i EU, ukrinska armija i fasisti su razorili istocnu Ukrainu i ubili preko 1000 nevinih civila. Nasi opalcenci se bore kao lavovi da proteraju kugu fazizma isto kao sto je uradio Staljin. Krim i Novorusija su svete ruske teritorije i taj narod ne moze ziveti zajedno sa fasistima i takodje sa evropskim konjusarima. Yankee sada govore da Rusija hoce da napadne bivse republike Sovjestkog Saveza, nama ne trebaju te pribalticke "kake". Nama slovenima ne trebaju Yamkee niti Zapad, nama treba samo majka Rusija. Ne zaboravite ukoliko Zaapd uvazava nekog naseg coveka on je izdajica (oni vole Trockog), us uprotnom ako ga ne vole on je nas heroj (oni ne vole Staljina i pricaju gluposti o njemu). Srbi, valjda niste zaboravili sta su vam Yankee i EU uradili us pomoc Cercila preko bravara Tita. Dakle, vama ne treba Evropa, zato ne napravite gresku koju su uradili Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Slovenija i td. Zivela Rusija i Novorusija

  • psunjski

    19. februar 2015 | 00:04

    Stvarno izgledaju jadno ovi ukrajinci na snimku. Čini mi se u stvari da tako izgledaju svi zarobljenici u svim ratovima: prestraseno, iznenadjeno, porazeno, razocarano! Mada svim srcem navijam za Ruse, ne mogu se radovati bijedi ovih zarobljenika, pogotovo sto vjerujem da ni njima nije drago sto su uopšte u tom sra... Kao sto je uobicajeno zadnjih 30 godina, ameri naprave frku, nahuškaju slabije na jače, pomažu im da iscrpe, oslabe i pobijede one jače, pa ako ne uspiju, nisu nista ni izgubili. Samo izgubile budale koje su poslali u rat! Mislim da su sad udarili u tvrdo i da će biti pravih problema u budućnosti.

  • samo tako nastavite

    18. februar 2015 | 21:30

    Putin se za vas interesira samo dok ima koristi od vas , samo sanjajte o njemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA