PUTIN JE TUKAO BIVŠU ŽENU I ZATEZAO LICE: Bizarni dokumentarac o ruskom predsedniku

Dokumentarac "Čovek Putin" je napravila nemačka TV kompanija ZDF, i u njemu se spominju detalji iz privatnog života ruskog predsednika. U njemu su sadržane mnoge bizarne optužbe na račun "glavnog glumca"

  • 75

Ruski predsednik Vladimir Putin (62) se plaši starenja i išao je na tretman zatezanja lica koji mu je dao "mlađi i dinamičniji izgled", navodi se u novom nemačkom dokumentarcu.

Takođe, u istom se spominje da je Putin tukao svoju bivšu ženu Ljudmilu, i da ima "neverovatne zablude o kontroli" nakon što je preživeo pet pokušaja atentata u poslednjih nekoliko godina.

Tu su i čudne "optužbe" kako ruski predsednik leže u krevet kasno i kako radi samo u popodnevnim satima.

Nakon posla ide na tušranje, a onda u teretanu da radi na skupim američkim rekvizitima kako bi doveo figuru do savršenstva.

- Putin se plaši fizičkog propadanja, boji se starenja - kaže u dokumentarcu biograf Ben Džuda.

Zapadne obaveštajne službe kažu da je ruski predsednik išao na zatezanje lica 2010. godine, a i da često kasni na sastanke.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Čak ga je i kraljica Engleske čekala pola sata, a njegovi ministri i po nekoliko sati - rekao je insajder iz Kremlja.

Dokumentarac "Čovek Putin" je napravila nemačka TV kompanija ZDF, i u njemu se govori kako je dečak iz Sankt Peterburga napredovao i kroz šta je sve prolazio da bi postao špijun KGB-a.

Ispostavilo se da nije imao slavan "start" u svojoj karijeri. Bio je opisan kao "lenj i pijanac" kada je počinjao da radi u kancelariji KGB-a u Drezdenu, u Istočnoj Nemačkoj između 1985. i 1990. godine.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Opijao se u mladosti, a kao jedan primer se navodi rođendan njegovog druga. On je tada, navodno, ćerku slavljenika zgrabio žestoko, grlio je i ljubio. Njegove kolege u KGB-u su govorile da ima naklonost prema žestokim alkoholnim pićima.

Izvor iz Drezdena kaže da je svoju sada bivšu suprugu Ljudmilu redovno tukao, a njih dvoje su se razveli prošle godine i imaju dve ćerke.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filip

    19. februar 2015 | 17:50

    Svaki dan dobijamo nove negativne informacije o Putinu iz Američke kuhinje ! Stvarno su postali dosadni i jadni sa svojim šovinizmom

  • Goran

    19. februar 2015 | 17:49

    Njemu je otac vanzemaljac,nisti culi?

  • Anonimus

    19. februar 2015 | 18:36

    Priča se čak i da ima tri noge. Svedoci su potvrdili da ga je jedna,ona srednja, jako zabolela kad je video ovaj dokumentarac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA