SRPKINJA NAŠLA DŽINOVSKOG KOMARCA U ULOŠKU: Ova Nišlijka je prošla kroz pravi pakao!

Pre dve nedelje sam kupila uloške, a kada sam otvorila pakovanje usledio je šok: u jednom ulošku je bio mrtav, presovan veliki insekt - priča Sanja Rajković iz Niša

  • 37

Nišlijka Sanja Rajković doživela je pravi šok kad je otvorila pakovanje higijenskih uložaka: u jednom ulošku je pronašla presovanog velikog komarca!

- Pre dve nedelje sam kupila uloške, a kada sam otvorila pakovanje usledio je šok. U ulošku je bio mrtav, presovan veliki komarac. Pozvala sam proizvođača, koji mi je predložio da mi pošalju celu kutiju. Odbila sam to i zatražila 100.000 dinara na ime duševnog bola. Napisali su mi da je moja ponuda nepristojna i da mogu da ih tužim - objašnjava Sanja, za "Alo".

Vlasnik firme proizvođača N. Đ. kaže da mu je poznat ovaj slučaj, ali da je sumnjiva situacija, jer Sanja nije pokazala račun.

- Uprkos tome što nije dostavila račun da se radi o našem proizvodu, uputili smo izvinjenje, zatim smo ponudili da pošaljemo ne jedno pakovanje već celu kutiju, što je ona odbila i zatražila 100.000 dinara. Po mom mišljenju to je ucena, mi ne pristajemo na to - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuro

    20. februar 2015 | 11:46

    App ;-) ( ako prodje prodje ) gospodja videla da u americi tuze za sve i svasta pa kao i ajde ona ovde da uzme neku paru :-D , dusevni bol jer je videla mrtvog komarca hahahaha

  • Jelena

    20. februar 2015 | 11:28

    Ni manje ni vise.cuj,za dusevni bol.

  • ...

    20. februar 2015 | 11:56

    Ne branim proizvodjaca, ali dusevni bol zbog komarca?! Hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA