KRVAVA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Povređeno 40 ljudi, a njih 5 sa težim povredama BORI SE ZA ŽIVOT!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu kod sela Donje Krajince povređeno je 40 ljudi, od kojih 20 imaju teže povrede

  • 9

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu kod sela Donje Krajince povređeno je 40 ljudi, od kojih 20 imaju teže povrede, javlja RTS.

Nesreća se dogodila na deonici puta ka Nišu kada se prevrnulo vozilo koje je bilo prepuno emigranata. Pet emigranata ima povrede koje su opasne po život, a reč je povredama kičmene moždine i krvarenju u mozgu.

Oni su, prema prvim informacijama, iz Nigerije, Bangladeša i Sirije i ilegalno su ušli u Srbiju, a verovatno su krenuli ka Mađarskoj i EU.

U Urgentnom centru kažu da se ovakva nesreća ne pamti, a na autoputu je u toku uviđaj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Na autoputu između sela Donjeg i Gornjeg Krajinca kod Leskovca , jutros oko 04.30 časova sleteo je kombi "Iveco" u kome je bilo oko 30 azilanata - potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević kazao je Tanjugu da je na odeljenjima hirurgije i ortopedije zbrinuto više od 30 stranih državljana sa teškim i lakim povredama.

- Imamo 5 osoba koje su teže povređene dok se kod većine radi o lakšim povredama. Aktivirali smo skoro kompletno medicinsko osoblje i dodatno sarađujemo sa službama Doma zdravlja tako da je svima pružena prva pomoć. U kontaktu smo i sa Ministarstvom zdravlja tako da sve činimo kako bi pomogli tim ljudima - kaže Dimitrijević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cempa

    24. februar 2015 | 07:55

    Sirotinjo i bogu si teska!jadni ljudi valjda nece niko izgubiti zivot1

  • Serdjo

    24. februar 2015 | 08:11

    Veliko zlo se nadvilo nad planetom zemljom, a za to je kriv čovek!

  • Suza

    24. februar 2015 | 09:20

    Jadni ljudi,bas sam se potresla. Sta ti je sudbina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA