Novi Tito maznuo 200.000 evra od 80 firmi u Srbiji, pozivao se na Vučića!

Iza fantomske organizacije OSUS stoji izvesni Bojan Ćosić (28) koji je naveden kao njen predsednik. Od 2004. do 2009. godine nosio je titulu najmoćnijeg tinejdžera u Srbiji, a najviše je ojadio popljavljen narod u Obrenovcu

  • 40

Za svega nekoliko nedelja fantomska organizacija Omladinsko studentsko udruženje Srbije (OSUS) izvukla je čak 200.000 evra od 80 firmi koje su poverovale da će od nje dobiti posao u gradnji novih kuća u poplavljenom Obrenovcu.

Iza fantomske organizacije OSUS stoji izvesni Bojan Ćosić (28) koji je naveden kao njen predsednik. On se prema pisanju lista "Alo" predstavlja kao "magistar i doktor međunarodnog prava (Univerzitet Maitland u Dubaiju), koji trenutno studira u Srbiji, važi za jednog od najboljih eksperata u svetu iz oblasti informacione tehnologije, a od 2004. do 2009. godine nosio je titulu najmoćnijeg tinejdžera.

- Ljudi su masovno poverovali, jer je OSUS u pozivu naveo da ima ugovor s Vladom Srbije. Plaćali su i po 2.500 evra samo da bi se domogli tog posla, a onda kada se sve to odužilo počeli su da se raspituju o tom ugovoru s Vladom. Čak su dolazili ispred Vlade sačekujući službenike s pitanjem kada će biti odobren početak posla? - objašnjava izvor lista "Alo".

Direktor Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marko Blagojević potvrdio je za "Alo" da je Vlada Srbije obaveštena o ovom slučaju.

Za Ćosića piše i da je savetnik Arapske lige i Pokreta nesvrstanih, počasni član međunarodnog pokreta "Mladi Afrike", da nosi titulu šeika okupirane države Zapadna Sahara i da ga u pokretu nesvrstanih nazivaju i "drugim Titom". Pronalazač je u oblasti hemije, fizike i biologije, govori više od 10 jezika, komesar je za ljudska i manjinska prava.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bolero

    24. februar 2015 | 11:42

    Gledajuci sliku doticnog koji ima mongolidnu facu stice se utisak da je lik teski retard. Nije mi jasno kako su firme nasele na "sarenu" lazu ovog tipa... Strasno.

  • mile13

    24. februar 2015 | 11:23

    jel uhapšen ili unapređen?!

  • Zemunac

    24. februar 2015 | 11:41

    Bravo Bucko! Ovako zamisljam Cartmena iz Soutparka u stvarnom zivotu :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA