OVAKVOG MONSTRUMA SRBIJA NIJE VIDELA: Podvodio dete na pumpi, prodao je za pečeno prase!

Kad nije bio zadovoljan zaradom maltretirao je, bacao na krevet, ograničavao joj vodu i držao zatočenu u kući

  • 33

Zoran Novaković iz Pančeva oduzeo je dokumenta maloletnoj D. P. i terao je da se prostituiše za njega. Kada je postao nezadovoljan zaradom prodao je za pečeno prase. Osuđen je na šest godina zatvora.

Novaković je D. P. upoznao kao devojku svog sina. Iskoristio je to što je bila štićenica Centra za socijalni rad i teškog materijalnog stanja. Oduzeo joj je telefon i ličnu kartu i zapretio joj je da će je tući i ubiti ukoliko ga ne bude slušala.

Devojčica je na sve načine preklinjala nasilnika da je pusti da se vrati u Dom, ali on nije odustajao od svojih namera,

Kupio joj je prezervative i ostavljao na obližnjoj benzinskoj stanici gde je terao da se prostituiše za njega. U toku večeri bi dolazio do nje i otimao joj zarađeni novac.

- Besno joj je oteo 10.000 dinara, koje je te večeri zaradila od pet mušterija. Zatim je vratio u kuću koju je iznajmio i gde je držao zatočenu - kažu u tužilaštvu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zbog slabe zarade Novaković nije bio zadovoljan devojčicom. Bacao je na krevet, izgladnjivao i ograničavao joj je vodu. Odlučio je da je proda. Odvezao je kod rođake u Novi sad Kristine D. Kako nije mogla da oženi sina htela je da kupi devojčicu. Dogovorili su se da Novaković za nju dobije 100 evra. Novca nije bilo i dogovorili su se da devojčicu proda za pečeno prase.

Ceo slučaj je došao do policije kada je Kristina D. saznala šta je sve sa devojčicom radio Novaković. Sve su prijavili policiji, on je uhapšen, a Viši sud mu je odredio prvostepenu presudu i kažnu od šest godina zatvora.

Nevladina organizacija "Atina" čiji je D.P. korisnik smatra da je kazna od šest godina zatvora mala.

- Sud je često spor. Žrtva godinama mora da se pojavljuje na sudu i da iznova proživljava traumu. Posle svega trgovci dobijaju vrlo niske kazne, a žrtva nikakvu satisfakciju - kažu u "Atini".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitam se pitam

    27. februar 2015 | 13:22

    Meni samo nije jasno kako i ta rodjaka nije uhapšena a htela je da je kupu...a sve je prijavila policiji tek kad je saznala šta joj je ovaj ludak radio...

  • sokol

    27. februar 2015 | 13:01

    Ljudi jel moguce to?? Pa gdje je Drzava, gdje he zakon??? Smrtna kazna nista drugo.

  • srki munze

    27. februar 2015 | 13:48

    Samo šest godina!!! Ja bi mu da 20 al sa dobrim društvom da bude! Pa neka bude on malo curica za sve tamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA