ATENTAT KOJI ĆE SRUŠITI PUTINA: Ovo je snimak ubistva njegovog najvećeg neprijatelja! (VIDEO)

Posle ubistva Borisa Nemcova, ruskog opozicionara, tamošnja televizija TVC objavila je snimak ubistva

  • 77

Ruska televizija TVC objavila je snimak ubistva ruskog opozicionara Borisa Nemcova.

Kako prenosi medijska mreža ''Sputnjik'', snimak je zabeležila jedna od kamera koja 24 sata prati saobraćaj i vremenske prilike u Moskvi.

Na video-snimku se vidi kako Nemcov u pratnji ukrajinske manekenke Ane Durickaje šeta mostom. U 23.31 vozilo za čišćenje snega je prošla pored njih i zaklonila ih. Momenat kasnije čovek, najverovatnije ubica, kako navode ruski mediji, istrčao je iz tog vozila i uleteo u automobil koji ga je čekao.

BOJAO SE ZATVORA: Nemcov razmišljao o azilu u Litvaniji iz straha od Kremlja

''Sputnjik'' navodi da nije poznato kako je napadač uspeo da dođe na most. Ruski mediji navode da, iako je prethodno javljeno da su nepoznati napadači pobegli u beloj ''ladi'', na snimku se pak vidi da se radi o sivom automobilu.

Ocena ove medijske mreže jeste da se očigledno radi o ubistvu isplaniranom do poslednjeg detalja.

RUSKI OPERATIVCI STEŽU OBRUČ: Ubica se vozio u beloj ladi? (VIDEO)

Boris Nemcov je ubijen u petak u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, kad je na njega ispaljeno osam hitaca. Mediji prenose da je on bio pogođen s četiri metka i da je podlegao povredama na licu mesta.

Snimak ubistva pogledatajte OVDE

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Martin

    1. mart 2015 | 10:27

    Jezik pregrizli!!!

  • Cikotic-Pg

    1. mart 2015 | 11:30

    Sve je ovo maslo Evrope i Amerike da bi napravili zavjeru protiv Putina.

  • trainspoting

    1. mart 2015 | 12:49

    Nazovite me kako hocete ali mi objasnite samo jednu stvar. Dakle Putin trenutno u Rusiji ima podrsku od 86% gradjana to je objavljeno u svim nasim medijima pre par dana. Ubijeni opozicionar ima podrsku od svega par procenata ljudi,ne predstavlja nikakvu pretnju u tom politickom smislu. Opozicionar tvituje o tome kako misli da ce ga Putin ubiti i slicno i sta se desi? Desi se njegovo ubistvo. Da li je moguce da to nije malo previse providna prica? Da li je moguce da niko ne pomisli kako bi to Putinu odgovaralo,cak i da jeste zlotvor i da je ubica da li je moguce da stvarno neko veruje posle svega da bi on tako nesto uradio? Jednostavno nema rezona,ocigledno smestaju jednu lepu igru. Zapadu to ne bi bio prvi put,setite se Racka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA