Ovo je žena koja je osumnjičena da je satarom ubila majku i baku (FOTO) (VIDEO)

Lekari na VMA su ustanovili da je Teodora Viktorović (39) u momentu monstruoznog ubistva imala količinu alkohola u krvi koja ukazuje na stanje "teške alkoholisanosti" i protiv nje će biti podneta krivična prijava za teško ubistvo

  • 33

Teodora Viktorović (39) koja je optužena da je, pred dvomesečnom bebom, ubila svoju majku i baku satarom, trenutno se nalazi na VMA jer je, prema prvim sumnjama, u trenutku ubistva bila u kritičnom stanju zbog mešanja alkohola sa psihoaktivnim supstancama.

SATAROM PRED BEBOM UBILA MAJKU I BAKU: Jezivi detalji masakra u centru Beograda (FOTO)

Međutim, kasnijim pregledima ustanovljeno je da je osumnjičena za dvostruko ubistvo bila pod dejstvom alkohola, a njegova količina ukazuje na stanje "teške alkoholisanosti".

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava za teško ubistvo, a u stanu u kojem se dogodila nesreća, policija do sada nikada nije intervenisala jer nije bilo prijava i poziva ukućana i komšija.

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Izneli tela masakrirane majke i bake, decu preuzeo centar za socijalni rad! (VIDEO, FOTO)

Podsetimo, ona je danas u preodnevnim satima u stanu u centru Beograda, nakon žestoke svađe između nje i njene majke Ljiljane (62) i bake Ivanke (91), posegla za satarom i ubila ih, a u tom momentu se u stanu nalazila dvomesečna beba, inače Teodorina ćerka. Nju je prijavio njen nevenčani suprug B. S. koji je video zločin, ali je, prema pisanju medija, i on kasnije priveden na informativni razgovor.

Pogledajte video:

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    2. mart 2015 | 19:38

    Sta reci? Delo sve govori umobolna zena! Jadna majka baka a i nesrecna deca koja ce ni kriva ni duzna nositi krst svoje mame! Strasno

  • omfg

    2. mart 2015 | 19:29

    koja budala.... baka i majka su najvece blago

  • Bukili

    2. mart 2015 | 20:40

    Meni ovo smrdi na postporodjajnu depresiju u kombinaciji sa lekovima i alkoholom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA