POŠTO JE SATAROM ISEKLA MAJKU I BABU POLICIJA JE UNELA U KOLA: Jezivi detalji nezapamćenog masakra na Vračaru!

Komšije su rekle da je Teodora Viktorović (39) bila psihički poremećena, napadna i problematična osoba

  • 17

Teodora Viktorović (39) je juče oko 10 sati u Mileševskoj ulici na Vračaru, nakon kraće svađe, satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91), iako se još uvek ne zna pravi motiv ubistva, pretpostavlja se da je do rasprave došlo zbog novca i njenog lošeg psihičkog stanja, pišu "Naše novine".

HOROR U CENTRU BEOGRADA! Devojka satarom ubila majku i baku!

Teodora je mamu i baku ubila u trenutku kada je njen nevenčani suprug Borislav Stamenkov odveo njihovog trogodišnjeg sina u vrtić, a za to vreme je njena šestomesečna beba spavala u sobi.

SATAROM PRED BEBOM UBILA MAJKU I BAKU: Jezivi detalji masakra u centru Beograda (FOTO)

Dvostruko ubistvo je policiji prijavio njen nevenčani suprug kada se vratio iz vrtića, ali je nakon policijskog uviđaja i on priveden zbog nelogičnosti u njegovim izjavama, a radnici centra za socijalni rad su preuzeli njihovu decu. Policija je na veštačenje odnela i Teodorin računar.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Izneli tela masakrirane majke i bake, decu preuzeo centar za socijalni rad! (VIDEO, FOTO)

Međutim, u momentu hapšenja, Teodora je u veoma lošem psihičkom stanju dovezena na VMA, na Odeljenje toksikologije gde se ispostavilo da je u trenutku ubistva u krvi imala 3,5 promila alkohola, ali se pretpostavlja i da je bila pod dejstvom nekog jakog sedativa ili narkotika.

Ovo je žena koja je osumnjičena da je satarom ubila majku i baku (FOTO) (VIDEO)

- Lekari su devojku koja nije mogla da hoda skoro pa uneli u ambulantna kola i bila je umotana u ćebe. Pokušala je da hoda, ali nije mogla - rekao je jedan od očevidaca i dodao da je prizor bio stravičan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom?!

Odmah po dolasku policije i Hitne pomoći zatečena su i dva leša, ali i satara kojom je počinjeno ovo monstruozno ubistvo, a zbog Teodorinog lošeg psihičkog stanja, policija je još uvek nije saslušala. Komšije su rekle da je Teodora bila psihički poremećena osoba, ali da s druge strane ništa nije moglo da nasluti ovakvu tragediju.

- Teodorina majka Ljilja je bila dobra žena i nikada nije pričala o problemima koje ima u kući. Znam da je Teodora psihički obolela i da je problematična, a čula sam i da se lečila od narkotika, ali su to ipak samo priče. Znam da je Ljilja radila u produkciji RTS-a i da joj je Teodora pomagala na poslu, ali i povremeno pravila probleme - rekla je njena komšinica.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    3. mart 2015 | 02:00

    Pretuzno.

  • cicika

    3. mart 2015 | 10:21

    tuzno. mislim da se ove stvari dešavaju jer decu odgajamo kao neradnike. da je vaspitana da radi, da je sama odgovorna za sebe, mislim da ovoga skoro ne bi ni bilo. razmaze decu, pa posle trče da im nadju posao!!??treba ih na vreme vaspitati, pa nek traze sami posao.

  • Pecanka

    3. mart 2015 | 10:35

    Sacuvati i vaspitati decu,onako kako treba,nauciti ih postenju, u danasnjem drustvu je jako tesko.Doduse,majka je ovu nesrecnicu rodila u neko bolje i sigurnije vreme ali,ocigledno,se nije bavila njom onoliko koliko je trebala.A treba puno ljubavi,strpljenja...nije resenje problema samo dati novac i....nesto uvek trpi a porodica je odabrala karijeru....Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi zude,jure,ganjaju lagodnost a da pritom zapostavljaju najbitniju stvar u zivotu-porodicu.Dovoljno mi je ono sto imam,ne treba mi vise,parce hleba,toplu sobu i ljubav.Najvece bogastvo su moje cetvoro dece koji odrastaju u dobre i postene ljude.Nas sestoro zivimo od onoga sto suprug zaradi na gradjevini,sad se i starija deca ukljucuju i pomalo zarade,zavrsavaju fakultete i sto je najbitnije svima je osmeh na licu.A preziveli smo golgotu.I ja i suprug smo fakultetski obrazovani ali ja nisam ni trazila posao,vec sam bila zaposlena vaspitanjem svoje dece.Zato smatram da je stub drustva zdrava porodica,nemozemo nikog kriviti za posledice necega zasta snosimo najvecu odgovornost.Bog,milosni,pomaze,verujte mi na rec!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA