NEKA GA PONOVO PUSTE, PA DA NASTAVI DA UBIJA: Žene iz Svrljiga ogorčene posle strašnog zločina

Porodica prethodne žrtve ovog monstruma pita se kakav to sud ovakve bolesnike pušta na slobodu

  • 6

Ćerka starice koju je manijak iz Svrljiga Milovan Mišić (36) ranije napao kaže da je bilo samo pitanje vremena kad će on ponovo ubiti.

- Svi smo znali da će ponoviti zločin, jer je on takav. Bilo je samo pitanje  vremena i to ko će biti nova žrtva. Da je osuđen za napad na moju majku, ova žena bi sad bila živa - kaže Ljiljana Savić iz Niša o Milovanu Mišiću, osumnjičenog za ubistvo starice Milinke Jeftić (82).

SVRLJIŠKI MANIJAK: Napada isključivo starice, dve ubio, jednu pokušao da siluje (FOTO)

Ljiljana Savić je ćerka Kosane Živković iz Beloinja, koju je ovaj monstrum pokušao da siluje 2013. godie, kad joj je upao u kuću, četiri meseca posle izlaska iz zatvora, koji mu je omogućila amnestija. Mišić je amnestiran pošto je odslužio kaznu od 12 godina zatvora zbog ubistva Ljubinke Nikodijević (66) iz Beloinja, koju je silovao i izbo nožem.

Mišić je prvo bio optužen samo za pokušaj silovanja Kosanke, pa je u nedostatku dokaza osuđen na godinu dana zbog pokušaja krađe, ali je posle poništenja te presude, nedavno nepravosnažno oslobođen krivice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Besna sam. Kad sam videla u novinama njegovu sliku i sliku te nesrećne žene iz Svrljiga, vratila mi se u mislila ta strahota. Moja majka je samo zahvaljujući pukoj sreći izbegla sudbinu njegovih ostalih žrtava. Sigurna sam da bi i nju ubio da ja nisam čula galamu i dotrčala do njene sobe. Nije mi jasno kakav je to sud koji ovakve bolesnike pušta na slobodu - potresena je Ljiljana.

PRONAĐENA UDAVLJENA BAKA: Uhapšen monstrum osumnjičen za hladnokrvno ubistvo starice

Njena majka Kosana, koja je u međuvremenu preminula, do kraja života nije mogla da se oslobodi traume od susreta sa Mišićem. Stalno se osvrtala i plašila da je neko ne napadne.

- Neka ga ponovo amnestiraju sad, da može da nastavi da ubija - ogorčena je njena ćerka Ljiljana.

(Telgraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    6. mart 2015 | 11:19

    Dva ubistva i pokusaj silovanja i monstum bio na slobodi??? Pa stroze sankcionisu za kradju nego za ubistvo

  • Zoran

    6. mart 2015 | 11:43

    Te sudije sto su ga osudili na blage kazne i advokata hitno preispitati mutno je tu dosta

  • Teasu

    6. mart 2015 | 11:58

    Šteta što je ukinuta smrtan kazna, bar bi se zemlja malo oslobodila, ovakvog kukolja. Bez obzira, na stav zapada i eu, treba da se razmotri njeno, ponovo uvodjenje. Pa, kad bi svako bio svestan, da uzumanjem, nečijeg života, daje i svoj, možda bi bili manje neljudi… .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA