STRAŠNA NESREĆA: Devojčicu (15) pregazio voz na pruzi Beograd-Bar! (FOTO)

Devojčica je išla prugom u pravcu putničkog voza, koji je saobraćao iz Valjeva ka Vrbnici kod Prijepolja. Očevici tvrde da je devojčica u trenutku nesreće imala slušalice u ušima

  • 19

Na barskoj pruzi kod pomoćnog stadiona "Krušika" u Valjevu danas je poginula petnaestogodišnja devojčica Đ. J. Kako saznajemo, devojčica je išla prugom u pravcu putničkog voza, koji je saobraćao iz Valjeva ka Vrbnici kod Prijepolja.

Uviđaj su obavili pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu, a još uvek nije poznato kako je došlo do ove nesreće. Pojedini očevici tvrde da je devojčica koja je išla prugom u trenutku nesreće imala slušalice u ušima, ali je nejasno kako nije videla voz kojem je išla u susret.

Dat je nalog za obukciju tela nastradale devojčice, a nakon toga biće saopštene okolnosti koje su dovele do nesreće na pruzi Beograd - Bar. Barska pruga je do prošle sedmice devet meseci bila u prekidu i vozovi nisu saobraćali zbog oštećenja pruge Beograd - Bar.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA