DA LI GA PREPOZNAJETE? Ovo je lažni inspektor koji pljačka menjačnice u Beogradu! (FOTO)

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, osumnjičeni je dolazio u menjačnice i tražio da proveri njihovo poslovanja, a kao potvrdu da vrši ovlašćenu kontrolu, oštećenima predavao dokumentaciju overenu pečatom Poreske uprave - Regionalnog centra Beograd

  • 9

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji je osumnjičen da je vršio prevare i krađe u menjačnicama u Beogradu, lažno se predstavljajući kao poreski inspektor Zvonimir Stošić.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, osumnjičeni je dolazio u menjačnice i tražio da proveri njihovo poslovanja, a kao potvrdu da vrši ovlašćenu kontrolu, oštećenima predavao dokumentaciju overenu pečatom Poreske uprave - Regionalnog centra Beograd.

Na taj način je 28. januara, iz jedne menjačnice u Ustaničkoj ulici, iskoristivši nepažnju radnice oduzeo 20.000 dinara dnevnog pazara, a dva dana kasnije iz menjačnice u Ulici vojvode Stepe, zbog navodnog neslaganja u kasi od oštećene oduzeo oko 220.000 dinara, 1.775 evra i 20 švajcarskih franaka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA