CRNI PETAK 13. U BEOGRADU: Oteta devojčica i ženu udarila kola u Braće Jerkovića! (FOTO)

Nesrećnu ženu kola su udarila u Ulici Braće Jerkovića, samo 200 metara od mesta sa kog su danas M. S. (45), S. A. G (50) i Š. E. K (25) oteli dvogodišnju M. P. iz naručja njene majke

  • 5

Samo 200 metara od mesta na kom je oteta dvogodišnja M. P., još jedna Beograđanka doživela je danas strašnu nesreću. Nju je u Ulici Braće Jerkovića 114, kod "Super Vera", udario automobil i ona je vozilom Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar, ali za sada nije poznat stepen njenih povreda.

DIRLJIV SUSRET OCA SA OTETOM DEVOJČICOM: Gde si srećo tatina? (VIDEO)

Auto koji je udario pesaka

Čitalac Telegrafa poslao nam je fotografije sa mesta nesreće na kom se vidi ekipa Hitne pomoći i okupljni građani. Nesrećnu ženu je automobil udario na pešačkom prelazu koji je inače problematičan jer su se i ranije dešavale saobraćajne nezgode na tom istom mestu.

Ovo je Branko Sebastijan, otmičar male Maše! (VIDEO)

Hitna pomoc

Inače, nesreća se dogodila samo 200 metara od mesta sa kog su danas M. S. (45), S. A. G (50) i Š. E. K (25) oteli dvogodišnju M. P. iz naručja njene majke.

OVO SU OTMIČARI DEVOJČICE U CENTRU BEOGRADA: Pogledajte kako su ih uhapsili! (FOTO)

Printskrin: Youtube / Kurir Printskrin: Youtube / Kurir

Nakon velike potere koja je usledila, otmičari su uhapšeni kada su pokušali da probiju rampu kod Šimanovaca na autoputu Beograd – Šid. U kolima se nalazila dvogodišnja devojčica, koju su policajci odmah slikali  i poslali sliku ocu, da bi potvrdili da li se radi o otetoj devojčici.

VIDEO-SNIMAK OTMICE: Evo kako je kidnapovana devojčica (2) s Voždovca! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    13. mart 2015 | 19:32

    To je moglo da se desi nazalost svakog dana

  • S&S

    13. mart 2015 | 22:39

    Taj pesacki je inace vrlo problematican. Ima dve trake u oba smera a nema semafora. Voze nenormalno brzo i kao da prelazis autoput. Od kada je otvoren taj megamarket povecao se dosta broj pesaka i samim tim i nezgode,kako udesi tako i obaranje pesaka. Nadam se da ce neko preuzeti nesto od nadleznih. Nadam se........

  • DARKO 100%

    13. mart 2015 | 19:55

    SRECA U NESRECI,SAMO DA SE DOBRO ZAVRSILO,!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA