POGINULI PILOT - HEROJ KOJI JE SPASAO 1.000 ŽIVOTA: Pored bebe stradao jedan od srpskih junaka! (VIDEO)

Omer Mehić je u svojoj karijeri spasio preko 1000 ljudi, upravljao je helikopterom koji je prebacio Aleksandra Vučića do Feketića prošle godine i 2008. je preživeo pad helihoptera

  • 25

Jedan od najboljih pilota Vojske Srbije Omer Mehić poginuo je u padu helikoptera koji je prevozio bebu iz Novog Pazara.

SRUŠIO SE VOJNI HELIKOPTER SA BOLESNOM BEBOM! Nezapamćena tragedija kod aerodroma Nikola Tesla (VIDEO)

Mehić je tokom službe kao oficir Vojske Srbije spasao više od 1.000 ljudi. Prošao je sve od instruktora letenja do vođe tima za spasavanje.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

ZVANIČNO: Nema preživelih u padu helikoptera, i beba ipak nastradala! Tuga!!! (VIDEO)

Njegovi drugovi iz Srednje vojne škole Maršal Tito u Mostaru imaju samo reči hvale. Kako kažu njegovi prijatelji iz vojne škole, bio je izvanredan đak.

- Omer je bio veoma dobar momak, pouzdan, ozbiljan. Na njega si uvek mogao da se osloniš. Bio je izvanredan đak. Bio je generacija ispred mene, ali je bio uvek tu za nas mlađe - rekao je njegov prijatelj Boban, s kojim je išao u Vojnu školu.

Omer Mehić je u svojoj karijeri spasio preko 1000 ljudi, upravljao je helikopterom koji je prebacio Aleksandra Vučića do Feketića prošle godine i 2008. je preživeo pad helihoptera. Ivan Miladinović je učestvovao u akciji spašavanja Gazela m-8 2008. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA