MISTERIJA: Da li velika magnetna oluja ima veze sa nesrećama u Srbiji?

Epicentar delovanja velike magnetne oluje koja je pogodila planetu proteklih dana je pogodila i Srbiju. Iako je danas njen intenzitet u našoj zemlji najjači, i u predhodnih nekoliko dana ona je bila osetna, baš kada je Srbiju zadesila serija nesreća, tragedija, ubistava. Ima li jedno veze s drugim?

  • 23

Najave o velikoj magnetnoj oluji koja je pretila da pogodi našu planetu, ostvarile su se, a danas je njen epicentar upravo u Srbiji. Iako je danas njen intenzitet u našoj zemlji najjači, i u predhodnih nekoliko dana ona je bila osetna, a upravo u poslednjih nekoliko dana Srbiju je zadesila serija nesreća, tragedija, ubistava.

Solarne oluje su moćni izlivi radijacije, ali štetna zračenja koja nastaju tokom ove pojave ne mogu da prođu kroz atmosferu. Iako se navodi da ovo neće imati fizičkog uticaja na ljude, naučnici su upozorili da je ova oluja jako opasna i da može doći do poremećaja atmosfere u onom sloju gde se nalaze kanali za komunikacione signale.

Međutim, od kada je ova oluja stigla kod nas, mnogi su primetili more negativnih događaja - ubistva, nesreće i smrt, koji su u poslednje vreme pogodili Srbiju.

VELIKA MAGNETNA OLUJA SUTRA POGAĐA ZEMLJU! Evo šta će nam se sve desiti

Foto: NASA Foto: NASA

Danas, kada je oluja najjača, jedan helikopter se srušio u srcu Beograda, prilikom čega je poginula beba od pet dana i šetoro odraslih ljudi.

SRUŠIO SE VOJNI HELIKOPTER SA BOLESNOM BEBOM! Nezapamćena tragedija kod aerodroma Nikola Tesla (VIDEO)

Juče, je takođe u glavnom gradu naše zemlje, u sred dana iz majčinih ruku, oteta je dvogodišnja devojčica, koja je na svu sreću, brzo vraćena svojim roditeljima.

Foto: NASA Foto: NASA

VIDEO-SNIMAK OTMICE: Evo kako je kidnapovana devojčica (2) s Voždovca! (VIDEO)

Preključe, 12. marta, u beogradskom naselju Glogonjski rit ubijeni su taksista i sveštenik, a ubica je danas uhapšen.

SERIJSKI UBICA U BEOGRADU? Pronađeno još jedno izrešetano telo u blizini ubijenog taksiste! (FOTO)

Samo dan ranije, u stravičnoj nesreći je život izgubila petnaestogodišnjakinja, koji je udario voz na pruzi Beograd-Bar.

Foto: NASA's Goddard Space Flight Center Foto: NASA's Goddard Space Flight Center

STRAŠNA NESREĆA: Devojčicu (15) pregazio voz na pruzi Beograd-Bar! (FOTO)

Neki zagovornici teorija zavere verovatno će optužiti i čuveni (nikad potvrđeni) Haarp za ovakvo stanje, navodeći da je on uzrok za nagle promene vremena i psihičku nestabilnost pojedinih osoba.

Sama solarna oluja nastaje kada se magnetna energija koja je izgrađena u solarnoj atmosferi iznenada otpusti u aktivni regionima oko sunčevih pega. Učestalost varira od nekoliko dana kada je Sunce posebno aktivno, do nedelju dana tokom mirnih perioda.

Količina koja se oslobodi je ekvivalentna milionima 100 megatona vodonikovih bombi koje eksplodiraju u istom trenutku.

Foto: NASA Foto: NASA

Ovakve teorije postaju sve zastupljenije među ljudima.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    14. mart 2015 | 17:26

    Sve znaju o svemiru, a ne mogu da pogode vremensku prognozu... Kazu bice toplo a ono padne sneg..

  • Slobo

    14. mart 2015 | 15:39

    Kod nas u Srbiji izgleda da su ceste magnete oluje jer narod je apsolutno otisao u minus fazu.Da nisu u pitanju ljudski zivoti napisao bih komentar na nacin da opusti psihu ljudima.Posto su smrtni ishodi ne bih bili umesni i korekni.Uticaj na ljude nadprirodnih sila nije nesto novo sto vec nije se culo.Laicko razmisljanje ide u pravcu da ipak nesto postoji sto regulise zivot na zemlji.Da li se to zove sudbina,priroda Ili Bog zaista ne znam. Jedino sam siguran da nesto postoji sto nemoze da se objasni a desava nam se.

  • Dobri Vitez

    14. mart 2015 | 15:40

    Jaoo kad krenu sada sa teorijama zavere -.- Na kraju ce da bude da su ih vanzemaljci napali :( Jadni ljudi. Stvarno zalosno sto su poginuli :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA