PRORUSKI VOJNI ZAPOVEDNIK O NESTANKU PUTINA: Očekuje ga Miloševićeva sudbina!

Hrvatski mediji prenose da je glavni vojni zapovednik proruskih pobunjenika na Krimu i istočnoj Ukrajini Igor Strelkov, rekao kako bi Putina mogla da zadesi ista sudbina kao i poslednjeg ruskog cara Nikolu II ili ista sudbina predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića

  • 22

Ruski predsednik Vladimir Putin se već deset dana nije pojavljivao u javnosti, što je pokrenulo različite diskusije širom sveta. Među mnogim teorijama, pojavila se jedna koja se nalazi među realnijim, a to je pretpostavka da je ruskog predsednika strašna prehlada prikovala za krevet. Inače, ruski mediji su objavili video-snimak na kom je Putin na sastanku u Moskvi, ali zapadni mediji su video ocenili kao "star" i neuverljiv.

Putin je previše bolestan da bi učestvovao na službenim događanjima, objasnili su neimenovani izvori bliski Kremlju, što je objavila televizijska stanica Dozhd.

Da podsetimo, ruskog vođu dosad su već optužili kako se u javnosti ne pojavljuje zbog optužbi vezanih za smrt Borisa Nemcova. Druga verzija je bazirana na priči o njegovoj ljubavnici, gimnastičarki Alini Kabajevoj, koja mu je, kako se navodi, rodila sina. Procurele su čak i priče kako je iznenada umro, a državni vrh još uvek ćuti o razlogu njegovog odsutstva.

Hrvatski mediji prenose da je glavni vojni zapovednik proruskih pobunjenika na Krimu i istočnoj Ukrajini Igor Strelkov rekao kako bi Putina mogla da zadesi ista sudbina kao i poslednjeg ruskog cara Nikolu II koga su boljševici upucali 1918. godine.

Strelkov je objasnio da je drugi put za Putina onaj bivšeg jugoslovenskog vođe Slobodana Miloševića, koji je umro u Hagu 2006. godine čekajući suđenje.

Inače, Putin bi trebalo da se danas pojavi na sastanku s predsednikom Kirgistana Almazbekom Atambajevim.

(Telegraf.rs/ Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    16. mart 2015 | 11:02

    ..."Hrvatski mediji prenose"... (Da li je potreban komentar?)...

  • zagondzija

    16. mart 2015 | 10:49

    samo vi nagadjajte sve prati VELIKI PUTIN

  • Gandalf

    16. mart 2015 | 10:54

    On je u Švajcarskoj, čeka prinovu, sin da mu se rodi.. :) Gazda bree..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA