POKAZAO SREDNJI PRST MERKELOVOJ: Nemački mediji u šoku, Varufakis tvrdi da je montaža (VIDEO)

- Grčka je 2010. godine trebala da objavi da nije u stanju da ispuni svoje obaveze u evrima, kako je učinila Argnetina, i da bi Nemačkoj trebala da pokaže srednji prst - objasnio je Jakis

  • 10

Nemački mediji su zaokupljeni i raspravljaju o tome da li je grčki ministar finansija Janis Varufakis pokazao Nemcima srednji prst i time ih uvredio.

On je jednom prilikom nastupao na nemačkoj televiziji u veoma gledanoj emisiji, kada mu je voditelj pustio snimak iz 2013. godine. Tom prilikom je na festivalu u Zagrebu pred brojom publikom objašnjavao kako Grčka nije u stanju da ispuni obaveze i da bi trebalo Nemačkoj da pokaže srednji prst.

- Grčka je 2010. godine trebala da objavi da nije u stanju da ispuni svoje obaveze u evrima, kako je učinila Argnetina, i da bi Nemačkoj trebala da pokaže srednji prst - objasnio je Jakis.

On je tom prilikom podigao levu ruku i pokazao srednji prst uz šta je rekao "sada sami rešavajte problem".

Vidno uznemiren Varufakis je osporio autentičnost ovog video-snimka. Dok sa druge strane, nemački mediji tvrde da nije bilo montaže.

- Video je lažan, taj prst nikada nisam pokazao jer je sve montirano - izjavio je Janis.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA