JOVICA STANIŠIĆ TEŠKO BOLESTAN: Suđenje odloženo za 26. maj!

Sudski postupak protiv bivšeg šefa DB pokrenut je zbog nezakonite dodele državnih stanova, zajedno sa nekadašnjim funkcionerima SPS i JUL Mirjanom Marković, Mihaljom Kertešom i bivšom sekretarkom Vlade Živkom Cicom Knežević

  • 1

Nekadašnji šef Resora Državne bezbednosti Jovica Stanišić danas se nije pojavio u Višem sudu u Beogradu, gde mu se sudi zajedno s nekadašnjim funkcionerima SPS i JUL za nezakonitu dodelu državnih stanova.

Jovica Stanišić opet na optuženičkoj klupi!

Sud je obavešten da Stanišić ne može da dođe, jer je u jako lošem zdravstvenom stanju. Početak suđenja je zbog toga odložen za 26. maj, do kada bi komisija sudskih veštaka trebalo da proceni da li će i kad Stanišić biti sposoban da iznese odbranu i prati suđenje.

Sudski postupak protiv bivšeg šefa DB aktiviran je nakon desetak godina, pošte se iz haškog tribunala, koji ga je oslobodio optužbi, on vratio u Srbiju.

Na optužnici su i nekadašnja predsednica JUL Mirjana Marković, Mihalj Kerteš i bivša sekretarka Vlade Srbije Živka Cica Knežević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA