DŽIHADISTI SU BAŠ LJUBAZNI PREMA NAMA: Neverovatna ispovest Srpkinje iz pakla Libije

- Istina je da se Islamisti šetaju naoružani po gradu. Često se čuju i pucnji i naravno, ima obračuna. Stranci koji se ne sukobljavaju s njima žive potpuno mirno. Ja nijednu neprijatnost nisam doživela - navodi Jelena Stojanović, medicinska radnica zaposlena u bolnici Ibn Sina

  • 53

"Pripadnici Islamske države nisu oteli nijednog Srbina u libijskom gradu Sirtu. Nas je ovde desetak i nemamo nikakvih problema s njima", tvrdi Jelena Stojanović, medicinska radnica, koja radi u ovom gradu.

Ona je zaposlena u bolnici Ibn Sina, koju ISIS drži pod kontrolom od kraja prošle godine i naglašava da se ništa nije desilo.

- Poštujemo njihove običaje, nosim maramu kada idem u šetnju i njima je to dovoljno da nas ne diraju. Neki od njih su vrlo ljubazni prema nama - kaže Jelena.

On dodaje da je lažna informacija koju objavila američka TV mreža uznemirila njenu porodicu u Srbiji.

- Istina je da se Islamisti šetaju naoružani po gradu. Često se čuju i pucnji i naravno, ima obračuna. Stranci koji se ne sukobljavaju s njima žive potpuno mirno. Nijednu neprijatnost nisam doživela. Svi me poznaju, javljaju mi se... Ponekad mi čak pomognu ili ponude prevoz kad nosim kese iz prodavnice. Islamisti ne vole razgolićene devojke i ponašanje koje je u suprotnosti s njihovom verom i ja to poštujem. Teba poštovati pravila države u kojoj boravite i živite - navodi ona.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica

    18. mart 2015 | 13:00

    Moj savet vratite se u srbiju islamisti vam nece nista ali cia nisam siguran samo da bi optuzili islamiste. Verujte mi znam sta pricam

  • djox

    18. mart 2015 | 14:01

    ma nema sta divni ljudi kako su oni bili ljubazni u BiH prema nama srbima!

  • OOUR

    18. mart 2015 | 15:05

    Nema šta, od uvek sam znao da su pravi "đentlmeni". Jedino, neki put imaju običaj da, baš, razbaškare čoveka. Onako, baška glava, baška telo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA