POTERA NA AUTOPUTU: Mercedes probio rampu na prelazu Batrovci, stigli ga presretači!

Vozač "mercedesa" je tokom pasoške kontrole iznenada bacio svoja dokumenta i naglo nagazio na gas, a zatim probio rampu i velikom brzinom se udaljio sa graničnog prelaza autoputem.

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su večeras turskog državljanina K. E. (34) u mercedesu posle potere koja je trajala oko deset minuta.

Kako piše Blic, crni "mercedes" večeras je posle 20 sati pobegao sa graničnog prelaza Batrovci, iz Hrvatske u Srbiju.  Vozač "mercedesa" je tokom pasoške kontrole iznenada bacio svoja dokumenta i naglo nagazio na gas, a zatim probio rampu i velikom brzinom se udaljio sa graničnog prelaza autoputem.

On se uputio ka Beogradu, međutim odmah su poslati policijski presretači, a posle desetak minuta potere vozač je uhapšen.

- On je svojim crnim "mercedesom" jurio neverovatnom brzinom, a kod Sremske Mitrovice za njim su krenule u potragu dve patrole presretača. Oni su turskog državljanina ubrzo uhapsili i priveli u stanicu policije, gde je u toku utvrđivanje njegovog identiteta - priča izvor "Blica".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA