Avion sa telima nastradalih radnika sleteo u Beograd (FOTO)

Let su dočekali predstavnici kompanije "Velestroj", koja je i angažovala avion, kao i prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović

  • 0

Avion iz Moskve sa telima šest radnika poginulih u požaru na gradilištu u sibirskom poluostrvu Jamal, početkom februara, sleteo je večeras na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Let su dočekali predstavnici kompanije "Velestroj", koja je i angažovala avion, kao i prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović.

POSLEDNJA VEST: Šestoro Srba izgorelo u požaru u Rusiji!

Nakon obavezne procedure tela će pogrebno preduzeće, koje je takođe angažovalo to preduzeće, prebaciti do porodica nastradalih, u mestima gde žive.

ZBOG TRAGEDIJE U SIBIRU: U četvrtak Dan žalosti u Srbiji!

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na gradilištu u sibirskom poluostrvu Jamal požar je izbio u mobilnom naselju, kod grada Saleharda, približno 3.000 kilometara od Moskve.

OTIŠAO JE DA BI NAS SPASIO BEDE: Potresna ispovest ćerke koja čeka telo mrtvog oca iz Rusije! (FOTO)

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Požar je izbio u montažnim barakama na gradilištu dok su radnici spavali, na naftno-gasnom gradilištu u 1:39 posle ponoći po lokalnom vremenu, u Purovskom rejonu Jamalo-Neneckog Autonomnog Okruga na severu Sibira.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA