ZGRADA SE OBRUŠILA NA GLAVU UČENIKA: Teško povređen dečak na kog je pala fasada u centru Beograda!

Deo fasade sa krova zgrade se obrušio na učenika oko 20.15 časova u blizini nekadašnje kafane "Šumatovac". Hitna pomoć prebacila je teško povređenog tinejdžera u Urgentni centar

  • 12

Deo fasade sa zgrade u Makedonskoj ulici pao je večeras na glavu učenika prvog razreda Trgovačke škole i naneo mu teške povrede.

Nesreća se dogodila u blizini nekadašnje kafane "Šumatovac". Deo fasade sa krova zgrade se obrušio na učenika oko 20.15 časova.

Hitna pomoć prebacila je teško povređenog tinejdžera u Urgentni centar i on se trenutno nalazi na operaciji, rekla je Tanjugu portparolka Urgentnog centra Aleksandra Berić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI

    20. mart 2015 | 21:21

    Detetu želim da sa njim bude sve uredu a nadležnim organima jedno pitanje TREBA LI NEKO DA POGINE OD STARIH FASADA KOJE NIKO NE ODRŽAVA A INSPEKCIJA PRIMA PLATU ZA NERAD.Nije to samo u BG već i u PIROTU u centru grada.INSPEKCIJA ne dozvoljava da se promene prozori na zgrade jer bi narušile zgradu a što maler otpada to NIKO ne vidi!

  • Uzas...

    20. mart 2015 | 21:14

    Meni je jednom na 15cm od nosa sa zgrade od 5 spratova pao blok od, brat bratu, bar 10ak kg... ja od shoka nisam mogo da mrdnem, pomerio me neki decko za svaki slucaj da nedo bog padne jos nesto... Eeee, Beograde, Beograde...

  • Si

    20. mart 2015 | 20:57

    Ko će sada da odgovara? Jadan dečko. Želim mu brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA