ISPOVEST BIVŠEG MUŽA MAŠINE OTMIČARKE: Evo šta je otkrio o bivšoj ženi, tastu i tašti!

- To je porodica koja je spremna na sve. Nemaju strah ni od čega. Ni od zakona, ni od posledica svojih postupaka. To su osobe koje kad nešto zacrtaju, više ništa ne može da ih zaustavi. Svo troje su jednaki - priča Aksel Majan, bivši muž Kristel Eje otmičarke male Maše Prenković

  • 16

- Od rođenja moje kćerke, evo već dve godine, pokušavam da se izborim za pravo da je bar vidim, a sada se nadam da ću je konačno zagrliti i da će ostati sa mnom. Nemam veću želju od toga - kaže na početku svoje potresne ispovesti Aksel Majan, bivši suprug Emelin Kristel Eje (26), otmičarke male Beograđanke Maše Prenković.

Porodica Branši nije bila na dobrom glasu u mestu gde su živeli. Tešku narav ove familije potvrđuje i nesuđeni zet Aksel, koji je na svojoj koži osetio svu njihovu oholost. Dete su mu branili da vidi, oglušujući se o sud.

- To je porodica koja je spremna na sve. Nemaju strah ni od čega. Ni od zakona, ni od posledica svojih postupaka. To su osobe koje kad nešto zacrtaju, više ništa ne može da ih zaustavi. Svo troje su jednaki - ogorčen je naš sagovornik.

Aksel Majan kaže da se sa svojom bivšom suprugom razišao iznenanda, dok je bila u osmom mesecu trudnoće.

- Nestala je bez ikakvih vesti. Nije rekla ni doviđenja. Otišla je da se porodi za svoj račun, ostavljajući me potpuno po strani - ističe Majan i kaže da ga je to mnogo povredilo.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Nije čak znao ni kada se dete rodilo a problemi su nastavljeni i kasnije.

- Evo već dve godine se sudimo. Idemo od procesa do procesa, od tužbe do tužbe. Vodim ogorčenu borbu da bih mogao da vidim svoju ćerku - veli naš sagovrnik koji živi u mestu Remulen.

Aksel Majan naglašava da je svoje dete video svega nekoliko minuta, koliko traje fotografisanje.

- Nisam želeo da ispadne kao da nešto radim krišom i protivzakonito, što bi posle moglo da se okrene protiv mene, imajući u vidu sa kakvom porodicom sam imao posla - navodi bivši suprug Kristel Eje.

Aksel uopšte nije iznenađen onim što je uradila njena porodica, jer ih, kako kaže, dobro poznaje. Istovremeno ističe da je u potpunosti uveren da su hteli da mu napakoste lažnim DNK testom.

Posle ovoga očekuje da dobije starateljstvo nad svojom ćerkom. Afera koja se dogodila u Beogradu, njemu bi mogla da reši veliki problem.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micika

    21. mart 2015 | 13:59

    Ma da, sad i njemu treba a verujemo i da placemo s njim, kako da ne! A ko bi plakao da Mase vise nema, ko bi umirio njenu majku i oca, a? Ljudi moji, sve su to price za malu decu, kako nema vise informacija o onoj devojcici (ako postoji) u francusskoj? Ispala je samo kratka vest "u stanu je pronadjena dvogodisnja devojcica koja lici na Masu" i nista vise! Sta, ona bila sama u stanu par dana, ne razumem! SAMO PROTEST SVIH NAS MOZE ZAKON DA IZMENI, HAJDEMO SVI PRED SUD I BLOKADE DA SE STOKA NE PUSTI IZ SRBIJE DO 2055!!!! SACUVACEMO I NASU DECU! Juce Masa, danas jedna Jelena, sutra neka Marija, Marko, Stefan...SAMO PROTESTI DO BESVESTI MOGU DA PONOGNU, NADAM SE, I STIZEM CIM NESTO CUJEM!!!!

  • 123

    21. mart 2015 | 12:01

    Samo ih treba odmah strpati u zatvor sa etiketom na ledjima :"Mi smo oteli dete",a ostali osudjenici ce doneti pravu presudu!

  • EvoneznambogUmi!

    21. mart 2015 | 13:25

    Kakav je olos od zene, cudi me da i svoje dete nije prodala.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA