SMRSKAO SUPRUZI LOBANJU, PA SE OBESIO BODLJIKAVOM ŽICOM: Stravični detalji tragedije u Nišu!

- Čuo sam osmogodišnjeg unuka kako viče da mama zove pomoć. Istrčao sam napolje i video je kako leži u lokvi krvi - rekao je svekar Silvane Mitić (44) koju je pretukao nevenčani suprug Ljubiša Spasić (41) i dodao da sve do narednog jutra nije znao da mu se sin ubio

  • 9

U selu Gornji Matejevac pored Niša, Ljubiša Spasić (41) koji je preksinoć nasrnuo na svoju nevenčanu suprugu Silvanu Mitić (44) dok se vraćala kući sa posla i naneo joj teške povrede, izvršio je samoubistvo obesivši se o drvo jer je mislio da ju je ubio!

TRAGEDIJA U NIŠU: Pretukao ženu, pa se obesio!

On ju je udario oštrim predmetom u glavu i povredio joj mozak, a nakon toga se bodljikavom žicom obesio o orah. Prema priči komšija, Ljubiša je bio alkoholičar i patološki ljubomorna osoba, piše Informer.

- Spavao sam kada sam čuo osmogodišnjeg unuka kako se dere: "Mama zove u pomoć". Tada sam istrčao napolje i video je kako leži u lokvi krvi. Podigao sam je i sklonio na stranu kako je ne bi udarilo neko vozilo. Pitao sam je da li ju je neko udario kolima, a ona mi je samo rekla da je vodim kući - rekao je njen svekar Mile i dodao:

Foto: sxc.hu/spekulator Foto: sxc.hu/spekulator

- Pozvali smo Hitnu pomoć i oni su je odvezli u bolnicu, a u međuvremenu je stigla i policija. Pitali su me gde mi je sin, a ja sam odgovorio da je otišao u Vranje gde radi. Sve dok ga policija ujutru nije našla, nisam znao da je mrtav. Rekli su mi: "Prijatelju, on se obesio bodljikavom žicom" - ispričao je on.

Mile kaže da su se njegov sin i snaja često svađali i da im je on govorio da se smire, da ne uznemiravaju dete, ali to nije urodilo plodom, a Silvanina majka Bosanka, koja živi u Kamenici, kaže da je njena ćerka bila žrtva višegodišnjeg porodičnog nasilja.

- To joj je drugi brak, a iz prvog ima sina starog 22 godine. Sa Ljubišom je živela 11 godina u mukama. On se nije treznio, tukao ju je, pa bi često usred noći došla kod nas. Govorila je da ne može više, ali mu se uvek vraćala zbog deteta. Gladovali su dok se ona nije zaposlila u "Juri" - priča ona, pa nastavlja:

- Kasnije je sve postalo gore, nazivao ju je kurvom i mislio je da ga vara. Ona je jadna radila u tri smene kako bi ih izdržavala. Trudila se, kuću je sređivala, ali je to sve bilo uzalud. Pre nekoliko dana ju je udario glavom, a u poslednje vreme kao da je nešto slutila pa mi je pričala kako ona neće još dugo i da se pobrinem za dete - rekla je Bosanka.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нели

    25. mart 2015 | 08:06

    Молим бога за ту жену да преживи и да то све прошлости остави, ако је то икако могуће!? Да ми сви кроз живот живимо са једну или више огреботиа, али зараду са временом. Али ово није лако. Ја никад небих замислио а камоли то учинио, да једну женску особу претучем или да је толико психички терор на њу вршим. Жена није неки објекат штога купиш, и да покрећеш како ти паше! Ако нисте једно за друго, онда то другачије решити. Овако је нешто трагично и завршава трагично. Жене и Деца наскрадају на крају. Не радујем се за његову смрт, али тај човек одавно није човек више био.

  • plavi safir

    25. mart 2015 | 06:15

    Sreca da nije uspeo nju da ubije. Njemu ako je,bar ce da se smire od njega.

  • Domoljub

    25. mart 2015 | 10:47

    Ženama nefali ništa. One su uplašene i vaspitane da slušaju muškarce koji su totalni kreteni. 80% srpske populacije muškaraca maltretira žene fizički ili psihički. Treba uvesti zakone koji kažnjavaju nasilnike i to odmah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA