VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE USMRTIO PEŠAKA: Hteo je da se ubije, nisam mogao da ga izbegnem!

Nesreća se dogodila na izbledelom pešačkom prelazu, mada postoji saobraćajni znak koji ukazuje na pešački prelaz

  • 5

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas na Zrenjaninskom putu, nastradao je mlađi muškarac. Nesreća se dogodila na izbledelom pešačkom prelazu, mada postoji saobraćajni znak koji ukazuje na pešački prelaz.

Vozac autobusa je izjavio "da je pešak hteo da se ubije" i da nije mogao da ga izbegne.

JEZIVA NESREĆA: Pešaka PREGAZIO autobus!

Tužilac će doneti odluku o podnošenju krivične prijave protiv vozača.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • србIN

    26. mart 2015 | 10:44

    ... и то баш на пјешачком презлату.. Баш ту хтио да се убије.. Ма немој... Возач почео да вређа њудски чист разум.. Да возач, научио си на непоштовање правила понашања. Мислиш неко није стао, већ је наставио прелазак, гдје му је и дозвољено знаком.. Па оно, гази.. Може ми се..

  • Neko iz mase

    26. mart 2015 | 15:27

    Čitajući izjavu vozača ne mogu da ostanem nem na izrečeno ako je izrečeno. Kao neko ko je imao prilike da upozna pokojnika ne mogu a da se ne zapitam zašto je mlad i ostvaren čovek hteo da se ubije? Da li vozač zna da je čovek kog je usmrtio ostavio iza sebe suprugu koja mu je podarila divnog sina i uskoro treba da rodi još jednog dečaka ako Bog da sreće i zdravlja? Da li je to razlog da se neko ubije? Sve i da je hteo to da uradi, čovek je imao na raspolaganju najširi arsenal oružja obzirom da je bio pripadnik Žandarmerije. Ne mogu u ovo da poverujem a i dalje me potresa činjenica da taj mladi čovek, sin, otac, suprug i brat više nije živ.

  • Boki

    26. mart 2015 | 11:25

    I sad ce vozac na robiju zato sto je pesacki prelaz izbledeo, tacnije nevidljiv, a pesak je hteo da se ubije? Za koju platu radi taj covek, da li se nekad poslodavci pitaju da li dovoljno placaju svoje vozace i da li im daju dovoljno vrmemena za odmor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA