Uhapšen monstrum koji silovao časnu sestru!

Banda od šest pljačkaša napala je školu i crkvu udaljenu oko 100 kilometara od Kolkate, glavnog grada Zapadnog Bengala

  • 0

Časna sestra starija od 70 godina silovana je pre dve nedelje u Indiji, a danas je uhapšen muškarac koji je optužen za napad. On je uhvaćen u zapadnom delu Mumbaija jer izgleda isto kao napadač sa snimka koji je zabeležio zločin.

U MANASTIRU: Osmorica silovala časnu sestru!

Ovo silovanje zgrozilo je ceo svet. Časna sestra silovana je u samostanskoj školi u mestu Ranaghatu u saveznoj državi Zapadni Bengal na istoku Indije.

Banda od šest pljačkaša napala je školu i crkvu oko 100 kilometara od Kolkate, glavnog grada Zapadnog Bengala. Jedan od napadača silovao je monahinju pre nego što je banda pobegla sa novcem i vrednim predmetima.

Predsednik indijske vlade Narendra Modi član hinduističke nacionalističke stranke Bharatiya Janata, izložen je kritikama zbog spore reakcije na seriju napada na hrišćanske institucije u poslednjih nekoliko meseci.

U Indiji je prema popisu iz 2001. godine oko 80 odsto hindusa, oko 13 odsto muslimana, dok hrišćani čine samo 2,3 odsto ukupnog stanovištva.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA