DA LI I VI RECIKLIRATE? Možete li da verujete da su ovo najobičnije limenke? (FOTO)

Izložba radova od recikliranih limenki 60 studenata Fakulteta primenjenih umetnosti biće ponovo otvorena u okviru manifestacije "Aprilski susreti", u sredu, 1. aprila, u 19.15 sati, u maloj sali SKC-a

  • 0

Nakon velikog interesovanja publike u decembarskom predstavljanju, izložba radova od recikliranih limenki 60 studenata Fakulteta primenjenih umetnosti biće ponovo otvorena za javnost u okviru manifestacije "Aprilski susreti", u sredu, 1. aprila, u 19.15 sati, u maloj sali SKC-a.

Radovi predstavljaju slobodne forme načinjene od limenki i priručnih materijala, a motivi su svakodnevno urbanog i angažovanog karaktera.

TRADICIONALNI APRILSKI SUSRETI U SKC-u: Festival proširenih medija od 1. do 4. aprila (FOTO)

Cilj radionice autora profesora Marka Lađušića je da se realizuje veoma kompleksan projekat čiji će radovi biti izlagani u galerijskim i alternativnim prostorima u cilju ukazivanja na značaj recikliranja limenki koje kasnije mogu da posluže i kao sredstvo umetničkog izražaja.

Foto: Promo / www.olafmcateer.rs Foto: Promo / www.olafmcateer.rs

Beograđani su izložbu imali priliku da vide u okviru predstavljanja projekta, u decembru 2014. godine, u Mikser House-u.

Fakultet primenjenih umetnosti već drugu godinu zaredom predstavlja izložbu radova "Reciklaža" studenata Fakulteta primenjenih umetosti, u okviru manifestacije "Aprilski susreti".

Foto: Promo / www.olafmcateer.rs Foto: Promo / www.olafmcateer.rs

Ova izložba predstavlja jednu u nizu aktivnosti u okviru edukativne kampanje "Reciklirajte i vi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA