SLEDIĆE VAS KRICI PUTNIKA: Ovo je poslednji snimak iz nemačkog aviona neposredno pred KOBNI PAD (VIDEO)

Nemački i francuski mediji tvrde da su došli u posed video snimka koji je napravljen neposredno pre pada aviona kada je poginulo 150 ljudi

  • 28

Francuski magazin "Pari Meč" i nemački dnevnik "Bild" tvrde da poseduju video snimak koji je napravljen mobilnim telefonom na kojem su zabeleženi poslednji trenuci nemačkog aviona kompanije "Džermanvings" kojeg je kopilot Andreas Lubic namerno srušio u francuskim Alpama.

Izvještaji o sadržaju videozapisa, koji još uvek nije objavljen, navode da se on podudara s podacima prikupljenima iz jedne od crnih kutija.

SNIMLJENI POSLEDNJI KRICI PUTNIKA: Pronađen video-klip napravljen neposredno pre pada aviona "Džermanvingsa"

"Bild" scene iz videa opisuje kao haotične, ističući da se krici "Moj bože!" mogu čuti na nekolko jezika.

Tužilac Bris Robin, koji vodi istragom u Francuskoj kaže da niti jedan od mobilnih telefona pronađenih na mestu nesreće nije poslt na analizu i da ne zna kako su mediji došli u posed zapisa.

Bild pak tvrdi da je snimak koji ima "neosporno autentičan", i da se na njemu čuju najmanje tri snažna udarca u metal, koja bi mogla da predstavljaju pokušaje da se razbiju vrata kokpita.

Foto: Wikipedia/Juergen Lehle Foto: Wikipedia/Juergen Lehle

Na kraju zapisa je vidljivo snažno podrhtavanja, a avion se snažno naginje na jednu stranu. Zapis završava serijom krikova, piše Bild.

Francuski list, s druge strane, objavio je rekonstrukciju poslednjih trenutaka letelice koja je utemeljena na osnovu snimka i podataka ih crne kutije:

10:34

Čuje se prvi alarm, audiovizualno upozorenje o poniranju i potrebi da se podigne avion. Nema reakcije od Lubica. Čuju se putnici koji u panici trče avionom.

10:35

Kapetan traži gvozdenu polugu sakrivenu u zadnjem delu aviona. Čuje se snažno lupanje i udarci po metalu. Kapetan pokušava da otvori vrata.

10:37

Čuje se drugi alarm, audiovizualna upozorenja o neposrednoj pretnji zbog udarca u zemlju. I dalje nema reakcije od Lubica.

Kapetan viče: "Otvori ova jebena vrata!"

10:38

Usprkos buci, može se čuti kako Lubic normalno diše kroz masku sa kiseonikom. Avion je u tom trenutku na visini od 4.000 metara.

10:40

Spolja se čuje žestok udarac, iznutra krici. Avion udara u planinu s desnim krilom. Minut kasnije, zavladao je muk.

Inače, na Jutjubu se pojavio klip koji navodno prikazuje poslednje trenutke leta aviona "Džermanvingsa". Ipak, njegova autentičnost nije potvrđena, a sadržaj ne odgovara opisima koje su ponudili francuski i nemački listovi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AD

    1. april 2015 | 15:14

    Lazni snimci kruze internetom.Tako da je ovo jedan od njih.Sramotno je cim se narod sluzi za min.slave na internetu.

  • Super Hik

    1. april 2015 | 15:27

    Fake video

  • Dr. za rock and roll

    1. april 2015 | 14:34

    Podjose mi suze zabole me glava --- e djubre jedno bolesno !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA