Za koga biste navijali u Trećem svetskom ratu - za Putina ili za Obamu? Evo šta kažu Srbi (VIDEO)

NATO gomila trupe u baltičkim zemljama, a Rusija demonstrira silu čestim upadima svojih borbenih aviona u vazdušni prostor EU. Oružje zvecka, a ni Srbi nisu ravnodušni. Pogledajte kakav stav o svemu imaju Beograđani

Poslednjih godinu dana odnosi u svetu veoma su zategnuti naročito zbog ukrajinske krize, koja je dovela do novog zahlađenju odnosa između Evropske Unije i Amerike s jedne i Rusije s druge strane.

NATO gomila trupe u baltičkim zemljama, a Rusija demonstrira silu čestim upadima svojih borbenih aviona u vazdušni prostor EU.

TREĆI SVETSKI RAT PRED VRATIMA: I Rusija i Zapad ćute, a svi oko nas se naoružavaju! (FOTO) (VIDEO)

Rusija je već zapretila Danskoj kad je ruski ambasador u Kopenhagenu Mihail Vanjin izjavio da će poslati nuklearne rakete na danske brodove ukoliko se pridruže anti-raketnom štitu zapadne vojne alijanse.

RUSI PRETE DANSKOJ: Gađaćemo vas nuklearnim raketama!

Rusija je zapretila i baltičkim zemljama Letoniji, Litvaniji i Estoniji poručivši im bombardovati nuklearkama ukoliko NATO i dalje nastavi da gomila naoružanje u tim zemljama.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

PUTIN ĆE NUKLEARKAMA BRANITI KRIM: Evo šta je rekao i podigao ceo svet na noge

Ekipa Telegrafa napravila je anketu, zanimalo nas je na čijoj bi strani Srbi bili ako do izbijanja Trećeg svetskog rata zaista dođe - na Putinovoj ili Obaminoj.

Odgovori su uglavnom bili jednoglasni. Uostalom, pogledajte i sami šta su građani Beograda rekli povodom ovog pitanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA