Striptizeta je prvo mojoj majci otela muža, a onda se bacila na mog: Ogorčena ispovest prevarene!

- Beskičmenjak mi je lagao o svemu jer ga je očito bilo sramota priznati istinu. A onda sam u sitnim satima jedne nedelje dobila poruku od nje poslanu s njegovog mobilnog koja je glasila: "Poljubi me u dupe", govori ogorčena Žeki, koja sada jedva čeka razvod

  • 0

Potpuno slomljena Žeki Lou (49) iz Glenrotesa u Škotskoj u neverovatnoj  ispovesti za britanski Sunday People tvrdi kako je striptizeta Vici Lorimer (43) pre 20 godina razorila njenu porodicu tako što je zavela njenog oca Džordža, koji je zbog svega ostavio suprugu i Žekinu majku Irene, a nedavno joj je život uništila drugi put tako što joj je ukrala muža!

- Volela sam Čarlsa. Sve bih za njega učinila. Celi se moj život vrteo oko njega, naše 18-godišnje hendikepirane ćerke i mog sina iz prethodnog braka. Ceo moj život bio je posvećen njihovoj sreći - priča Žeki.

Kaže da je prvi put primetila da se između Vici i Čarlsa nešto događa kada se Vici opekla dok je pokušavala naučiti gutanje plamena. Žeki je znala kako se to radi i pokušala je objasniti Vici da sve radi pogrešno, no ona se svejedno opekla, pa je završila u bolnici.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Odvezla sam je u bolnicu, a kad je pet dana posle izašla, po nju je došao Čarls. Otad se nešto promenilo. Vici je počela da flertuje s njim, nabijala mu je grudi u lice i stalno se cerekala. Rekla sam mu da se ona pali na njega, ali on mi je poručio da govorim gluposti. Kad mi je nekoliko dana posle rekao da odlazi, pitala sam ga je li to zbog Vici, a on je rekao ne.

Beskičmenjak me je lagao o svemu jer ga je očito bilo sramota priznati istinu. A onda sam u sitnim satima jedne nedelje dobila poruku od nje poslatu s njegovog mobilnog koja je glasila: Poljubi me u dupe, Vici', govori ogorčena Žeki, koja sad jedva čeka razvod.

- Ćerka mi je slomljena. Nedostaje joj otac i oseća se kao što sam se i ja osećala kad mi je ova ukrala tatu. Čarls mi se gadi, natrpala sam svu njegovu odeću u torbe i izbacila je. U oktobru nam je bilo 25 godina braka, a sada mi je zlo i od same pomisli da bi se mogao pojaviti pored mene - kaže očajna Žeki.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Čarls je za Sunday People rekao da neće ništa komentarisati kako situaciju ne bi učinio još gorom, ali insisitira da se u avanturu s Vici upustio tek nakon što je dao nogu Žeki.

- Nismo učinili ništa loše. Vici je udovica, a ja sam napustio Žeki. Nisam je napustio zbog Vici, nego zato što brakom nisam bio zadovoljan već neko vreme i s njom sam bio samo zbog naše ćerke -  tvrdi Čarls.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutranji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA