SUPRUGA PILOTA HEROJA MEHIĆA: Moj Omer nikad nije pio!

- Tolike godine sam provela s njim u braku, valjda poznajem svog muža. On je imao vojnički režim života - strogo je vodio računa i pazio šta jede, svaki dan je pešačio - kaže žena nastradalog pilota Slavica Mehić

  • 16

- Šta da vam kažem kad to nije istina. Nije moj Omer kriv. On nikada nije pio - skupila je juče malo snage da progovori koju reč Slavica, udovica pokojnog pilota Omera Mehića.

Od kada je izgubila supruga, retko kome otvara i vrata svog stana u Bulevaru vojvode Stepe u Novom Sadu. Juče ih je otvorila, ali ona nema snage ni da priča, utučena je, jedva stoji...

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

- Razočarana sam mnogo u taj izveštaj. Ne verujem u njega. Da je moj Omer stvarno bio pijan, kao što to kažu, zašto to nisu saopštili drugi dan posle tragedije, kad je završena obdukcija tela, nego sada posle više od dve nedelje. Zbog čega im je trebalo toliko vremena da kažu? - vidno uznemirena priča Slavica.

Mehićeva udovica naglašava i da se njen suprug strogo držao vojničkog režima.

- Moj Omer nije nikad konzumirao alkohol. To vam tvrdim. Tolike godine sam provela s njim u braku, valjda poznajem svog muža. On je imao vojnički režim života - strogo je vodio računa i pazio šta jede, svaki dan je pešačio. Nekad je preterivao, pa sam ga ubeđivala da može da pojede nešto što je on izbegavao, ali ni to nije hteo da krši, a kamoli da pije alkohol - kaže supruga Slavica, dodajući da je sada sramno tako saopštiti jer mrtva usta ne govore.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

VUČIĆ: Piloti nisu krivi ni za šta, oni su HEROJI!

Slavica je s pilotom provela, kako kaže, predivnih 18 godina braka, iz kojeg ima dva sina - Davida (17) i Denisa (14).

- Evo vam samo jedan primer da on nije pio. Stariji sin David, koji je reprezentativac u odbojci, vratio se s takmičenja iz Turske. Tad je doneo Omeru dva piva „efes“. To je bilo 4. marta. Omer ih je samo pogledao i stavio u frižider. Nije uzeo da ih popije, iako ih je doneo njegov miljenik. I dan danas ta piva stoje - govori Slavica, zastajući s pričom.

Razmišlja da li više išta da kaže. Očekivala je, priča ona, neki sumnjivi izveštaj, ali ovako nešto joj „ni u snu nije palo“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joma

    5. april 2015 | 15:36

    Gospodjo ne morate da se pravdate budalama. Vas muz je bio primer za ljudinu

  • Goran

    5. april 2015 | 16:13

    sta li ce sad da slazu sramota svi koji znaju omera znaju i da nikad nije pio

  • Rale

    5. april 2015 | 16:02

    Najkraci i najbolji komentar koji podrzava 100% Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA