Vreme čitanja: oko 2 min.

U SRBIJI JE DOZVOLJENA PROSTITUCIJA! Evo kako legalno možete da zakažete seks! (FOTO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne, ovo nije zakasnela prvoaprilska šala: od zgodnih, zelenookih, dugokosih, korpulentnih, iskvarcovanih, vitkih, doteranih, pa čak i jedva punoletnih brineta ili plavuša deli vas samo njihov broj telefona iz oglasa s najbliže trafike

  • 35

Pružanje seksualnih usluga se u Srbiji tretira kao prekršaj sankcionisan zatvorskom i novčanom kaznom, ali samo na stranicama zakona.

Na onim koje su ispisivali srpski oglašivači prodavačice ljubavi mogu neometano da traže "galantnu gospodu".

ISTORIJA PROSTITUCIJE U SRBIJI: Najveće bludnice grada Beograda (FOTO)

Za razliku od sadržaja oglasa lične prirode od pre samo nekoliko godina, koje su sve zajedno ostale predaleko iza nas, a u kojima su samci ili udovice tražili srodnu dušu ili životnog saputnika određenog životnog doba i osobina, današnja "ona traži njega kategorija" vrvi od reklama nešto drugačijeg tipa.

"Atraktivna Beograđanka, fotomodel, 19 godina, 175/55/4, prelepog lica, za galantne u vašem ili hotelskom smeštaju, samo poziv i samo ozbiljni", napisala je u svom oglasu pre nekoliko dana devojka koja se simbolično potpisala kao "elitna Beograđanka".

Foto: Halo oglasi Foto: Halo oglasi

NISMO KURVE: Mi samo izlazimo s muškarcima za pare i ponekad padne seks. U stvari, skoro uvek!

Erotske slike više stotina devojaka koje stavljaju do znanja da žele novac u zamenu za seks, trudeći se da ne bude nikakve zabune zašto su tu, praćene su najrazličitijim kvalifikacijama poput "atraktivna", "fitnes devojka", "korektna", "pedantna"...


Iako preovlađuju one koje nude intimno druženje u stanu mušterije ili na neutralnom terenu, ima i onih koje rado napominju da imaju svoj smeštaj.

"Samo galantni", "samo ozbiljni", "samo za gospodu", "samo za starije", još neke su od smernica za one koji bi da okrenu jedan od ostavljenih mobilnih telefona.

Ne računajući oglase s napomenom da "SMS-sove ne čitaju", postoje i oni na koje se zainteresovani javljaju ukucavanjem određenih slova i brojeva na četiri cifre: "Šapčanka, vrlo strastvena, zgodna, 22 godine, diskretno. Ukucajte HOG SA22 na broj 1296, dobićete njen boj, poruka 200 dinara PDV" je jedan od takvih.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

Manji novitet su dobri stari oglasi za masaže, u kojima "maserke" za svaki slučaj ne propuštaju da napomenu da "masiraju sve" ili rade "sve vrste masaža", a tu su i agencijske objave iz kojih vrišti čitav lanac prostitucije.

Naravno, osim ako se iza reči "velika ponuda mladih devojaka 19-25 godina, za druženje sa starijom gospodom" i potpisa "Agencija Darko", ne krije firma za negu starih i nemoćih osoba.

(J. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rz

    7. april 2015 | 21:48

    Ja stvarno ne znam kada cemo prestati da se cudimo ovim stvarima, pa nismo mi to izmislili toga je uvek bilo, i uvek ce biti... Jedini pravi naslov bi bio, tuzna situacija u zemlji je dovela do masovnog broja oglasa za prostituciju, sve ostalo je licemrstvo...

  • Pn

    7. april 2015 | 22:08

    Nemam ništa protiv prostitutki ali imam mnogo toga protiv njihovih makroa(modernih robovlasnika).

  • duda

    7. april 2015 | 21:13

    a šta je sad tu čudno?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA