Evo šta je Soraja rekla na saslušanju u policiji!

Bila je veoma nervozna tokom saslušanja i na većinu pitanja je odgovarala sa "ne znam", "ne poznajem" i "prvi put čujem"

  • 8

Soraja Vučelić (30) koja je pre privedena pre dve večeri, dva sata se preznojavala u policiji u Baru. Inspektori su je ispitivali o ubistvu vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića, kao i o njenim poznanstvima sa nekim poznatim kriminalcima.

Soraja uhapšena u Crnoj Gori!

Ona je bila veoma nervozna tokom saslušanja, i na većinu pitanja je odgovarala sa "ne znam", "ne poznajem" i "prvi put čujem", saznaje Informer.

Kakve veze Soraja ima sa ubistvom biznismena iz Bara?

Soraja je inspektorima između ostalog i rekla da ne poznaje nikog iz klana pokojnog Luke Đurovića, koji je bio u ratu sa Osmanagićevom ekipom.

MAFIJAŠKI OBRAČUN: Ubijen vođa jednog od najvećih klanova u Baru!

Foto: Vijesti Foto: Vijesti

- Na dan ubistva, 16. septembra prošle godine, došla sam u Mušin restoran "Savoja" u centru Bara i sa njim pregovarala da mi pozajmi automobil "maserati" za snimanje novog spota. Kada smo završili razgovor, ja sam otišla, a on je ubrzo ubijen. To je sve što znam - rekla je ona.

Bila je nervozna i kada je odgovarala na pitanja koja su se odnosila na to šta je ona radila na moru, i sa kim se viđala u vreme Mušinog ubistva.

- Na pitanja o klanu Luke Đurovića, koji je u otvorenom ratu sa Osmanagićevom ekipom, starleta je usplahireno odgovarala: "Koji klan? Koji Đurović? Ne poznajem takve!". Od sumnjivih lica u Baru je samo priznala poznanstvo sa Osmanagićem, ali je kazala da je njega poznavala samo površno - rekao je izvor iz Centra bezbednosti Bar.

Foto: Facebook/saravucelic.jediniprofil Foto: Facebook/saravucelic.jediniprofil

Takođe je istakla i da ne poznaje nikog lično od ljudi iz srpskih i crnogorskih kriminalnih klanova za koja su je pitali u policiji.

- Naravno, sve što je rekla ići će na proveru - rekao je sagovornik ovog lista i istakao da zgodna starleta nije rekla ništa novo što već nije ispričala inspektorima beogradske policije koji su je ranije saslušali na zahtev kolega iz Crne Gore.

Mediji iz Podgorice su objavili da je Soraja uhapšena preksinoć na tivatskom aerodromu po poternici koju je za njom raspisala barska policija jer se nije odazivala pozivu na saslušanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Hik

    8. april 2015 | 11:37

    Sta drugo da kaze osim ne znam

  • ..........

    8. april 2015 | 15:08

    Jaaaaaadna..... Pa ona je više plasticnih operacija izvršila nego neki muškarci kad menjaju pol. Molim vas pogledajte njene slike pre svih operacija. Smehotresno. Dovoljno ce biti zube da joj vidite kako su joj izgledali. Mogla je medju sekutice petardu da zaglavi......

  • Abc

    8. april 2015 | 12:55

    A,oua starleta počela i spotove da snima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA