OBRAČUN NARKO-DILERA: Ubijeni pripadnik kriminalne grupe "Firma" bio je hapšen i osumnjičen za ubistvo?

Prema nezvaničnim informacijama, mladić star oko 20 godina sa kapuljačom na glavi sačekao je Radonjića i Miloša na parkingu ispred ulaza u zgradu u Ulici Ante Bogićevića 7 i pucao na njih čim su izašli iz džipa, a zatim pobegao

  • 7

U obračunu koji se dogodio oko 20 satiu beogradskom naselju Zvezdara ubijen je Jovica Radonjić (35), pripadnik novosadske kriminalne grupe "Firma", dok je ranjen Miloš M. (27).

Prema nezvaničnim informacijama, mladić star oko 20 godina sa kapuljačom na glavi sačekao je Radonjića i Miloša na parkingu ispred ulaza u zgradu u Ulici Ante Bogićevića 7 i pucao na njih čim su izašli iz džipa, a zatim pobegao, piše "Blic".

OKRŠAJ NA ZVEZDARI: Ubijen muškarac u pucnjavi, drugi teško ranjen! (FOTO)

Komšije iz okolnih zgrada su čule buku i pucnjavu.

- Gledala sam televiziju kada se začulo pet-šest pucnjeva. Pomislila sam ko to sad baca petarde i zbog čega. Tek sam kasnije na televiziji čula da je reč o ubistvu i prestravila se. Ubijenog nisam lično poznavala, ali koliko se sećam doselio se u prizemlje pre nekoliko meseci i živeo tu sa devojkom. Čak je i stavio kameru iznad prozora pa je svima u zgradi bio sumnjiv - priča jedna od stanarki zgrade u Ulici Ante Bogićevića 7.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

Zanimljivo je da je Radonjić svojevremeno pripadao grupi "Firma" kojom je praktično komandovao Miladin Suvajdžić, zvani Đura Mutavi, koji je bio pripadni8k ozloglašenog "zemunskog klana".

Ubijeni Radonjić bio je osumnjičen za ubistvo boksera Uglješe Ljubojevića, februara 2003. godine, člana Opačićeve grupe, ali na kraju nije bio i optužen za ovo ubistvo.

Presudom Specijalnog suda u Beogradu u oktobru 2005. godine, osuđen je  na četiri godine zatvora zbog učestvovanja u dilovanju narkotika.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

Tvrdio je tokom suđenja da je samo prepakivao heroin, a optužio je Suvajdžića da je mnoge pripadnike ucenjivao da za njega preprodaju narkotike. Suvajdžić je u međuvremenu od prvooptuženog postao svedok-saradnik.

Poslednji put je hapšen u decembru prošle godine u kafiću "Museum" u centru Beograda, kada su kod njega i još četiri momka pronađena četiri pištolja i revolver.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    9. april 2015 | 00:05

    Narko dileri prodaju drugima SMRT A PRE ILI KASNIJE ZAVRŠE SA SMRTNIM ISHODOM.....DROGA=SMRT!!!

  • Zuze

    9. april 2015 | 06:32

    Biće toga još, samo da ne strada neko ni kriv ni dužan a oni što se među sobom kokaju.....

  • SRKI

    9. april 2015 | 07:47

    Ubili ga zbog masnih kolaca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA