MAJKA OTROVALA SINA: Ostaćete bez reči kada otkrijete čime je ubila svoje dete!

Spirs je osuđena za drugostepeno ubistvo i čeka je 20 godina života u zatvoru. Na društvenim medijima Spirs je glumela brižnu majku, koja je često tvitovala kako voli svog sina

  • 17

Lejsi Spirs, majka koja je pisala blog o zdravstvenim problemima svog sina, osuđena je na 20 godina zatvora jer je sina ubila hraneći ga na silu solju.

Spirs je osuđena za drugostepeno ubistvo i čeka je 20 godina života u zatvoru. Otrovala je svog sina Pola Spirsa (5), tako što mu je kroz cevčicu za prehranu u stomak ubrizgavala so. Tužilc je rekao da je dečaka ubila jer se plašila da će nekom reći da ga truje.

Na društvenim medijima Spirs je glumela brižnu majku, koja je često tvitovala kako voli svog sina.

Ipak, tužilac je predstavio drugačiju sliku slučaja, objašnjavajući da je Spirs uživala u pažnji koju je privlačila bolest njenog sina.

- Bila joj je potrebna pažnja porodice, prijatelja, saradnika i naročito medicinskih radnika - rekla je javni tužilac Patricia Marfi u svojoj završnoj reči.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Video kamere u dve prilike su zabeležile kako svog sina vodi u kupatilo sa cevkom u grlu. Prilikom pretresa njenog stana pronađene su dve kese za prehranu zagađene solju. Jedna kesa sadržala je ekvivalent sa 69 pakovanja soli.

Tužilac je nazvao Lejsi Spirs "proračunatom ubicom deteta" i objasnio da je na internetu tražila efekte sodijuma na decu. Naglaso je i da je lagala doktore o zdravlju svog sina.

(Telegraf.rs / Izvor: Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blade

    9. april 2015 | 21:19

    20 godina? Samo? Ovo je za dozivotnu bez pomilovanja

  • Otac jedne cerkice

    9. april 2015 | 22:55

    Ima li sta tuznije od ovoga?! Kako je mogla?!?! Dusa me boli. Svoje dete da otruje?!?! Nemam reci. Ja bih za moju princezu sve na svetu uradio, zivot dao. Strahota!

  • Zoran Svedska

    9. april 2015 | 22:33

    Ni 400 godina ne vredi. Mali anđeo vise nije tu:( neka mu je laka zemlja. Otac sam sam i ne želim nikome da se nešto ovako desi. Sačuvaj boze!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA