OVI LJUDI SU UŽASNE ZVERI: Odrali pse i odsekli im glave, Novosađani zgroženi!

Ovaj jezivi zločin prvi su primetili meštani, koji su osetili neprijatan miris i primetili velike količine muva koje su se okupljale uz put. Pretpostavili su da je u vrećama smeće, odnosno utrulo meso

  • 21

Stravičan prizor masakra deset nesrećnih pasa nađen je na Popovici, nadomak od Novog Sada, nekoliko metara pored puta za Artiljevo. Psi su bili odrani i obezglavljeni, a njihova tela su bila umotana u crne kese.

Ovaj jezivi zločin prvi su primetili meštani, koji su osetili neprijatan miris i primetili velike količine muva koje su se okupljale uz put. Pretpostavili su da je u vrećama smeće, odnosno utrulo meso.

- Zvali smo "Čistoću" i oni su nam rekli da ako se oseti meso bolje zovemo Zoohigijenu, čiji su radnici ubrzo po našem pozivu i došli. Niko nije ni slutio da je reč o takvom zločinu. Čim su otvorili kese i videli taj užas pozvali su policiju i Veterinarsku inspekciju – kaže jedna od meštanki Milana M.

Ona je dodala da je radnicima koji su došli na teren ovo odmah izgledalo kao da je delo neke sekte ili psihopate. Radnike "Zoohigijene" sačekao je prizor iz najstrašnijih horor filmova, a kako kažu, psi su oderani neverovatno vešto.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Ovakav slučaj nismo imali nikad, samo po šapicama smo prepoznali da su to psi. Ko god im je oderao kožu i odrubio glave to je vrlo profesonalno uradio. Još smo u šoku, ne mogu da verujem da se to dešava u Novom Sadu – izjavio je Đorđe Plavšić, šef prihvatilišta Zoohigijene.

Psi su tu po njegovoj pretpostavci ostavljeni već nekoliko dana. Na teren je ubrzo stigla i policija koja je obavila uviđaj. Psi su na kraju odneti na ispitivanje, ali kako im je koža oderana nemaju ni čipove.

- Kada je naša ekipa stigla leševi su bili u fazi poluraspadanja. Insistiraćemo da se pokrene prijava protiv NN lica i uhvate odgovorni. To je krivično delo za koje se ide u zatvora i nadam se da će će onaj ko je ovo uradio tamo i da završi – kazao je Aleksandar Bursać, direktor Zoohigijene.

Na Popovici je pre samo desetak dana neko otrovao dvadesetak pasa. Psi su bili razbacani kod okretnice autobusa GSP, a pojeli su otrovane granule za koje policija sumnja da su namerno pobacane.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • april

    9. april 2015 | 22:59

    To mogu samo monstrumi

  • Ana

    9. april 2015 | 23:59

    Medju nama su teske psihopate i bolesnici.Jadne zivotinje.Nadam se da ce ljudske zveri platiti za svoja umobolna dela

  • Mic

    9. april 2015 | 23:47

    Uhapsite i najstrože kaznite te poremećene zločince!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA